Mi ez az új stílus mostanában?
9-es
Ez a minimum.
Ugyanis pont ez a divatmajom társaság az, amelyik lenézi a többieket, aki nem olyat hord, mint ők és ennek hangot is ad, akár ki is közösít másokat. Úgyhogy én nem sajnálom őket, amikor visszanyal a fagyi és ők kapják az ütéseket. Azt már nem is említem, hogy objektíven sem nekik van igazuk többnyire az eszetlen öltözködésükkel.
Egyébként régen (70-80-90es nemtudom pontosan mikor) volt ez divat, hogy kilátszódott a zokni a feltűrt nadrágból, csak nem voltak ilyen mintásak. Manapság minden retro dolog visszajön a divatba és tényleg pár éve már visszajött. Én viszont egy eldugott városkában élek, nem pedig a fővárosban és az iskolámban is rengetegen járnak így, nekem is van pár mintás zoknim (bár én szoknyával veszem fel vagy rövid nadrággal).
Ja és külföldön az is nagy divat most, hogy magassarkú szandállal veszik fel őket, ami véleményem szerint szintén jól néz ki, de mindenkinek más az ízlése.
18-as
Te foglalkozol másokkal (pl velem) én meg a hülye öltözködési szokásokkal.
Ohhh ez még még tűrhető divat, na de ami még divat az melegítő gatya, lehetőleg adidasos legyen, és az bele legyen tűrve a zokniba.
Ez simán feltűnési dolog, illetve ezzel próbálják jobb hangsúlyozni a cipőt, az elmúlt pár évben óriási "sprotcipő" forradalom volt, rengeteg limitált szériás borzasztó drága cipőket hotaki ki és az összes fiatal ráharapott a csalira, üzletek előtt várnak akár 1-2 napot is hogy megszerezzenek egy egy párt, ezért lett ez a boka villantás feltűrt nadrág divat, minden hangsúlyt a cipőre fektetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!