Skinny, straight, slim melyik kéne nekem? F
Sziasztok,
Az a helyzet, hogy eléggé sokat sportolok ezért nagy a vádlim és a combom viszont tetszik ez a "bokavillantós" farmer stílus, nem tudom eddig milyen nadrágokat próbáltam fel, de amiből kint lenne a bokám azok úgy feszülnek rajtam mint egy cicanadrág vagy mint pókemberen a ruhája :D.
Tudtok nekem ajánlani valamit mivel próbálkozzak ? Nem muszáj feszesnek legyen az is jó ami ilyen retro régi filmekben szoktam látni bő nadrágot amiből mégis kint a bokájuk.
Amennyit sikerült kiderítenem a kereséseimmel, hogy talán olyasmi kéne nekem mint a Momfarmer csak férfiben, létezik ilyen ?
Előre is köszi mindenki ! :)
18.
Aki sportol annak nem fogpiszkáló van beszúrva,mellesleg a vékonylábu csajok is ugyanolyan hülyén néznek ki mint mi...
21-es
1. 100-ból 99 nem sportol, legalábbis nem olyat, amitől a lába rendesen nézne ki.
2. A csajok 20-50 kilóval könnyebbek. (Amelyik meg nem, az szintén alma+fogpiszkáló)
Igen csajok könnyebbek és pont ezért ők is ugyanúgy néznek ki.
Azzal meg ne általánosítsunk, hogy minden fiúnak egyforma piszkafa lába van.
Aki sportol az vegye fel nyugodtan, aki nem az meg valószínűleg jól érzi magát benne és nem a te szád ízének megfelelően öltözködik.
minden gyerekes vagy b...u..zis
hihetetlen
a retro az a halásznadrág
a 90 es évek végén pedig a 3/4es nadrág
de ezek nem tapadtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!