Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bershka Push up nadrágjairól...

Bershka Push up nadrágjairól vélemény?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni nadrágot, ami nem nyúlik ki. Bershkával mik a tapasztalaitok? Megéri rá költeni? Tallyból leárazva vettem egy drágább nadrágot, az tényleg évekig tartja a színét és nem nyúlik egy cseppet sem, az az alatti árkategória pedig az első hordástól már kinyúlt. Ezért gondoltam esetleg a Bershka nadrágokra.
2019. jan. 14. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit vártok egy talán legdrágább 9 ezres nadrágtol kevés időre van tervezve
2019. jan. 14. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem borzasztó push up nadrág nagyon lenézem azt aki olyat hord... Miér higy jobban megnézzék a segged vagy mi?
2019. jan. 14. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van fenekem, és amit próbáltam ez a push-up (ami csak annyit jelent, hogy az összevarrás olyan kerekített, nincs kitömve vagy ilyesmi, csak kerekíti optikailag a feneket, ahogy egy öv karcsúsítja a derekat) egész lenyomta a fenekem. Kicsit nekem marketing fogás.

A nadrágok eltérő minőségűek. Amire érdemes figyelned az anyagösszetétel, és jó minőségű farmerből érdemes egy kicsit kisebbet venni, mint amúgy vennél, mert még nyúlnak. A centrifugázástól meg a mosástól kicsit összemennek, de a rugalmasságért felelős szál a túl forró víztől kinyúlik, és nincs többé.

2019. jan. 14. 18:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Tally esetében egy svájci márkáról van szó, de az azért elég durva, hogy egy 7 ezres, és egy 9 ezres nadrág azonnal kinyúlik... A drágább nadrág kb 12 ezer ft volt eredeti áron, de sajnos kivágtam a címkét, ahol az anyagösszetételt írta. :(

Igazából nem a push upon van a lényeg, egyszerűen csak a minősége érdekelt...

Kedves utolsó, esetleg te megtudnád mondani, hogy mit hány százalékban kell tartalmaznia, hogy azért valami tartása legyen, és ne rögtön nyúljon ki?

2019. jan. 14. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Jegginget ne vegyél, meg olyat, ami nyúlékony anyagú. Nekem azok gyorsan tönkrementek. Tök mindegy, milyen márkáról van szó.

Ez a pushup dolog pedig úgy bs, ahogy van. Nem egy nadrágtól lesz feneked... :D

2019. jan. 14. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!