Bershka Push up nadrágjairól vélemény?
Nekem van fenekem, és amit próbáltam ez a push-up (ami csak annyit jelent, hogy az összevarrás olyan kerekített, nincs kitömve vagy ilyesmi, csak kerekíti optikailag a feneket, ahogy egy öv karcsúsítja a derekat) egész lenyomta a fenekem. Kicsit nekem marketing fogás.
A nadrágok eltérő minőségűek. Amire érdemes figyelned az anyagösszetétel, és jó minőségű farmerből érdemes egy kicsit kisebbet venni, mint amúgy vennél, mert még nyúlnak. A centrifugázástól meg a mosástól kicsit összemennek, de a rugalmasságért felelős szál a túl forró víztől kinyúlik, és nincs többé.
Tally esetében egy svájci márkáról van szó, de az azért elég durva, hogy egy 7 ezres, és egy 9 ezres nadrág azonnal kinyúlik... A drágább nadrág kb 12 ezer ft volt eredeti áron, de sajnos kivágtam a címkét, ahol az anyagösszetételt írta. :(
Igazából nem a push upon van a lényeg, egyszerűen csak a minősége érdekelt...
Kedves utolsó, esetleg te megtudnád mondani, hogy mit hány százalékban kell tartalmaznia, hogy azért valami tartása legyen, és ne rögtön nyúljon ki?
Jegginget ne vegyél, meg olyat, ami nyúlékony anyagú. Nekem azok gyorsan tönkrementek. Tök mindegy, milyen márkáról van szó.
Ez a pushup dolog pedig úgy bs, ahogy van. Nem egy nadrágtól lesz feneked... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!