Szerintetek tornacipővel felvehetnék ilyesmi ruhát? Vagy max alá, ha hüvösebb van egy fekete csőfarmert (vékony vagyok).
Figyelt kérdés
Nem pont ilyen, a newyorkerben láttam, ilyen rózsaszín a mellrészénél, megvan az a fekete övszerű 'vonal' is, csak a szoknyarésze szürke. Vagy egyáltalán tornacipővel fel lehet venni ilyen kicsit sportosabb ruhákat (szoknyára is értem)? Mert látom a neten is hogy vannak tökjo képek, ahol kicsit bohókásnak tűnnek a lányok ilyen ruhákban tornacsukával. Mit gondoltok?
2010. jún. 29. 15:01
12/16 anonim válasza:
Egy szebb, lábujj közötti papuccsal simán felvenném, de tornacipővel talán nem.
13/16 anonim válasza:
Nekem a tornacsuka nem tetszik lányokon. A ruha viszont nem rossz.
14/16 anonim válasza:
Szerintem a ruha kicsit elegánsabb annál, hogy egy tornacipővel lerontsd az imázst. Én nem venném fel együtt a kettőt.
20/L
15/16 anonim válasza:
A sztárok felmerik venni, mert úgysem nézik le őket emiatt. Szerintem te is edd fel nyugodtna ha tetszik, nekem is tetszik. :) Elvégre nincs törvény arra, hogy tornacipő+kisruha tilos.:P
16/16 anonim válasza:
szerintem csak a cső nacival vedd fel
ha meg midnenáron azt a szoknya félét akarod akk naci nélkül vmi magassarkúval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!