Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők! Ti mit viseltek...

Lányok, nők! Ti mit viseltek otthon?

Figyelt kérdés

Hogy öltözködtök otthon?

-direkt otthoni göncökben, amik olyan ruhadarabok, amiket már "elviseltetek"/fakók/használtak, rokonoktól kaptatok/túl nagy, bő/nem tetszik a színe/rendezvénypólók

-olyan ruhaszettben, ami utcára is megállja a helyét, tehát ha menni kell, télen csak a kabátot és cipőt kell még felvenni (ide nyilván a farmer + poló kombót értem, nem a kevésbé praktikus, kényelmes darabokat, pl. miniszoknya, mélyen dekoltált póló)

-újruha üzletekben vásárolt kifejezetten e célra tervezett kényelmes, "cosy" ruhadarabokban. És még otthonra sem vesztek fel elnyűtt cuccokat.

2019. jan. 13. 20:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%

Én is kb úgy, mint a hatos válaszoló. Rá egy kabát és simán elmegyek boltba.

Ha hétvén hordom, akkor többnyire egy napig van rajtam a póló, max kettő. A nadrág pedig kb két nap, és egy edzés.

Hétközben, most így télen, nem nagyon hordok otthoni ruhát. Mikor hazaérek, leveszem az utcait és pizsit veszek fel, vagy edzös ruhát tornához, vagy fürdőköpenyt.

Az egy hétig tartó ruha hordást nagyon meredeknek érzem.

Legtovább pizsit hordok, max 3 napig.

2019. jan. 17. 12:06
 22/24 anonim ***** válasza:
otthoni, kinyúlt ruhákat. leginkább olyat, amit már nem veszek fel máshová, mert annyira kifakult, tönkrement pl a mosásban valami miatt. dierkt otthonra sose veszek cuccokat, úgyis lesz, ami elöregszik már annyira. ha nem is utcaképes, egy kabáttal simán eltakarom, ha valamiért le kell szaladni pl. a közértbe (és amúgy sem érdekel, mit gondolnak rólam az utcán az emberek).
2019. jan. 22. 12:05
 23/24 anonim ***** válasza:

Otthonra leginkább a hármas. Ami ilyen elnyűtt, fakó cucc, azt otthon sem szívesen viselem, inkább veszek egy-két kényelmesebb, otthoni célra szánt ruhát. De az is megesik, hogy akár utcaiban vagyok bent, ha pl mennem kell még valahova vagy ilyesmi. Ez a kettő váltakozik.

Nyáron sem szoktam nagyon levetkőzni, mert bár elégedett vagyok a testemmel, nekem fura lenne kb ruha nélkül mászkálni. Max úgy, hogy (rövid) nadrág/szoknya és egy vékony kis bralette.

2019. márc. 15. 17:36
 24/24 cameronmonaghanbabee ***** válasza:

Sportmelltartót cicagatyával.

Vagy rövidnadrágot ujjatlannal (melltartó nélkül).

Bő polókat nem szeretem, még otthonra sem veszem fel.

2019. márc. 19. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!