13 éves lánynak vennétek 40 ezres bakancsot?
Ha megengedhetem magamnak igen. De így hogy zsarol és hisztizik nem.
Jövőre más kell majd neki plusz szinte tuti, hogy kinövi. Keressen hasonló stílusút olcsóbban.
A landrovernek vannak egész jó bakancsai, műbőr már 10k-ért. Decathlon oldalán is vannak jó télicipők.
Oda szharik a kutya ahol már van...
Más fhaszával verni a csalánt könnyű, de ha meg kéne dolgozni érte és nem az egyetemen melegedni akkor az már egészen más!
40 ezer nem nagy összeg, szóval ha a minőség indokolja, akkor igen. Egy 13 éves lány valószínűleg már olyan sokat nőni sem fog. A lányok nagyjából 13-14 évesen érik el a végleges magasságukat és ez a cipőméretre is áll.
Ha viszont megpróbálna kizsarolni egy párat, akkor vennék neki egy csomag vastag zoknit és megmondanám, hogy járjon abban, amije van és ha nem tetszik, spórolja össze a zsebpénzéből.
Te jó isten...igen melegedni járok be az egyetemre napi 12 órát.
Semmi dolgom ott csak jókedvemből vagyok bent reggel 8-tól este 8-ig
Hogy a kérdésre is válaszoljak ha megtehetném akkor megvenném neki. Persze csak akkor ha nem zsarol mert ez a zsarolásos dolog eléggé ocsmány viselkedés.
Esetleg kompromisszumot ajánlanék neki. Lehet Helly Hansen bakancsa de válasszon valami olcsóbb akciós modellt vagy kinéznék vele valamelyik outletbe, hátha talál ott ebből a márkából valami szép de olcsóbb darabot.
Beletrafáltam látom...
Kétkezű munkát hírből sem ismered gondolom.
Biztos fáradt lehetsz estére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!