Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Barátnőmnek szeretnék estélyi...

Talaldkijoko44 kérdése:

Barátnőmnek szeretnék estélyi ruhát hol bírok rendelni olcsón?

Figyelt kérdés
1 éves évfordulónk alkalmából.

2019. jan. 3. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább vele válaszd ki
2019. jan. 3. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt inkàbb ne magadtól csinàld. Vàlaszd vele ki. Úgy biztos. Főleg ha estélyi ruhàt akarsz venni. Netről biztos hogy nem rendelnèk..
2019. jan. 3. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

Ez a 3 szó egyben borzalmas. Estélyi Olcsón Netről. Inkább ne. A netről rendelt ruhák nagy része nem áll jól/nem úgy néz ki a valóságban, mint a képen... Sokszor a vállfán szép ruha sem áll jól, nemhogy a netes :c Az igazi estélyi ruha pedig nem olcsó, plusz, ha estélyit veszek fel, akkor szeretném magam szépnek érezni benne, és ezt nem valószínű, hogy egy netről rendelt ruha, amit még nem láttam, nem tudom jó-e méretben, jól áll-e, na az hozná-e ezt. Az estélyi lényege, hogy gyönyörű, jó a szabása, passzol rám, nem hiszem, hogy olcsón meg lehetne oldani. A kínai estélyi utánzatok- amik valóban olcsók, azok borzalmasan néznek ki :c

De ha tényleg akarsz, akkor ebay, aliexpress ott tuti olcsó---- de szerintem inkább ne.

Vagy H&M online shopban hátha van valami "estélyiszerű".

Ezerféle jó ajándék van, és ezzel túl könnyű "mellélőni". Mindig kínos lenne nekem, hogy fel kéne vennem egy ruhát elegánsabb helyre, amit a barátomtól kaptam, pedig nem tetszik, vagy megmondanám neki, hogy ez csúnya, akkor meg megsérteném vele. A ruhaválasztás mindig problémás.

2019. jan. 3. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Inkább menjetek el és vegyétek meg együtt.

Aliról, ebayről, wishről lehet viszonylag olcsón venni, de többnyire köze nincs a valósághoz.

Na meg mi számít olcsónak. Kínaikban is lehet kapni teljesen csinos igényesen megcsinált földig érő ruhákat 16-20 k ért.

Persze keresni kell. Na meg minden városban van alkalmiruhákra szakosodott butik. Ott is ilyen áron kezdődnek a ruhák.

2019. jan. 3. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Magunktól hasra vágva SOhA ne vegyünk olyan ajándékot vakon a másiknak, ami izlés/stílus függő.

Parfüm, tusfürdő, ruházat... de olyat se amihez ő ért és kell neki, te pedig csak annyit látsz pl ceruza.

Nálam pl látta ismim, hogy fekete vékony "filccel" alkotok... Vett egy vacak használhatatlan papíron szétfolyósat 😂

Csőtollal rajzolok, ott se olcsó kategoriással.

Szóval én a helyedbe jól átgondolnám:

Nehogy potya pénzkidobás legyen, nála meg porosodna valahol feleslegesen.

2019. jan. 4. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!