Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek barna bőr saruhoz...

Szerintetek barna bőr saruhoz milyen színű felsőket lehet hordani?

Figyelt kérdés

Néhány határozott szín jellemzi az öltözködésemet: fekete, fehér, piros, ciklámen, világoskék, türkizkék, lila, persze ízlésesen összeválogatva hordom az egyes ruhadarabokat és színeket. Eddig főként fekete vagy fehér cipőket hordtam, de most nagyon megtetszett egy barna saru és nem tudtam otthagyni. Mos viszont bajban vagyok, mert szerintem egyik ruhám sem igazán passzol hozzá. Szerintetek milyen színek illenének hozzá? Linkelnétek esetleg ruhadarabokat is?

20L

2010. jún. 28. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.

A barna egy elég alapszín, ami pont úgy passzintható más színekkel mint a fekete vagy fehér.

Lila, kék, akár piros... amiket felsoroltál színeket nyugodtan viseld a barna cipődhöz, nem fog elütni :)

Nekem is van barna bőr gladiátorszandim csak magassarkúban és egyedül fekete leggingsem nem hordom, mert nekem a barna és a fekete (ha egymáshoz nagyon közel vannak) nem tetszik, azon kívül mindennel viselem.

25, L

2010. jún. 28. 20:55
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2010. jún. 28. 21:04
 3/3 anonim ***** válasza:
A barnához minden szín illik amit a természetben megtalálsz! A fekete és a fehér szerintem kifejezetten csúnya a barna mellett, de a többi szín ha ízlésesen van kombinálva nagyon szép!
2010. jún. 28. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!