Csajok Szilveszter este? Bővebben lent.
Piros bugyi + melltartó
Magassarkú, fekete harisnya egy bordó csipkés miniruhával
Farmert ,pólót veszek fel csizmával. Nincs csábító csinos szexi ruhám nem hordok ilyeneket mert nem az en stílusom nem is szeretem ezeket nem érzem magam jól benne. Nem szeretem a tipikus szexi női ruhákat . Egyszerű öltözet híve vagyok
Fehernemubol sincs szexi csábító meg minek vegyek fel olyat bulira úgy sem látja senki tök mondegy mi van a polom alatt. Bulizni táncolni megyek nem szex túrára
N24
A szokásos mindennapi kényelmes pamut bugyijaim közül veszek fel egy tisztát (már zuhanyoztam, az van rajtam). Nem csábító, nem különösebben szexi, nem tudom, mennyire csinos, egyszerű rózsaszín, semmi flanc.
Még nem találtam ki, mit veszek fel egyébként. Farmer az tuti, valamilyen pólóval vagy pulcsival. Házibuliba megyek a férjemmel közös barátainkhoz talajrészegre inni magunkat, azt hiszem pont senkit sem fog érdekelni, miben vagyok. Engem is beleértve :D
26 vagyok.
Fekete szatén csipkés fehérnemű szett, tanga melltartó combfix, és egy csillogós csipkés fekete egyrészes ruhát.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!