Hol lehet venni viszonylag olcsó és nagyméretű ruhákat?
Turkálók. Nem tudom Miskolcon vannak- e igényes (darabáras főleg) turik, de az angol nők körében nyakori a 44- 48- as méret. Ezen a méretskálán nagyon sok, és nagyon szép ruhákat lehet kapni.
A moletti ruhák elég drágák szoktak lenni még a C&A, H&M üzletekben is, ezért javaslom a turikat.
Anyu 46- os, gyönyörű szoknyákat, felsőket, kardigánokat, csőfarmereket veszek neki max. 2000 Ft- ért.
Tescoban az F&F márkában és a Cherokeeban is vannak nagyon szép és divatos nagyméretű ruhák, bár azok is csak akkor olcsók, ha épp le vannak árazva. A Takkóban a Maxi Blue termékekkel is ugyan ez a helyzet.
Turkálókat én is csak ajánlani tudom, de nézz körül itt is: [link]
Itt is ki lehet fogni vadi új, vagy teljesen jó állapotú cuccokat olcsón. Ez az oldal azért is jó, mert te is eltudod adni a megunt ruháidat, és ha megveszik, a honlap nem von le az árból magának sehány %-ot, és regisztrációs díj sincs, nem úgy mint a többi ilyen oldalnál :)
Van egy barátnőm, ő is nagyméretű ruhákat hord, bár nemtudom neked mennyire kell nagyméret:D
De vele pesten szoktunk vásárolni a Caremo üzletbe:)
Jó ruhák vannak ott;) Ajánlom hogy nézz be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!