Férfiként mennyi ideig lehet kibírni harisnyában?
7.
Mi a baj ha nőit hord a kérdező?
Talán már levédtétek ti nők,hogy csak nektek jár a komfort érzet?
Mert köztudott hogy a férfi ruhák szharabb anyagból készülnek mondván jó ezeknek a parasztoknak ez is...
Bármeddig. :) Ne rinyálj, légy férfi!
Én évek óta hordok télen vastag nejlonharisnyát a nadrág alatt, nekem bevált a hideg ellen, és kényelmes is. :) Pedig senkivel sem fogadtam, magamtól hordom. :)
F
Ha normális méretben veszel női nejlon harisnyát akkor semmi bajod nem lesz tőle. Ilyen hidegben nadrág alatt kifejezetten jól fog esni neked hogy nem fagy meg a lábad.
Nálam is hasonlóan kezdődött a dolog. Én régebben farmer alá testhezállóbb vékony melegítőt vettem alá, meg sokszor hordtam elasztikus sport nadrágot, de annyira nem volt kényelmes nekem legalább is.
Egyszer még gimis koromban volt egy beöltözős buli a suliban és az osztállyal poénból azt beszéltük meg hogy a fiúk lányoknak öltözzenek a lányok meg fiúnak.
Akkor ugye annyit csavartunk a dolgon mivel ugyan annyi lány volt az osztályban mint fiú hogy mindenki húzott egy párt magának és egymásnak kellett beöltözni. Én ugye úgy lettem felöltöztetve hogy kaptam egy egyrészes ruhát kb térdig érőt és alá fekete harisnyát kellett vennem, meg hosszú szárú csizmát, ugye a hajam hosszú volt, jó nem brutálisan hosszú de kb vállig érő és meg lett hosszabbítva a hajam ilyet csatolható póthajjal vagy mivel. A csaj tesója fodrász meg elég nagy darab is, meg az alkata is olyan volt így ő adott nekem kölcsön ruhákat erre, meg a hajamat is ő csinálta meg.
Ugye az iskola a lakhelyüktől alig 5 percre volt így ott náluk lettem beöltözve már, és nem a sulin belül csináltuk meg mint a többieknek. A lényeg hogy amikor mentünk elég hideg volt mínusz 10 alatt volt kinti hőmérséklet. Akkor ugye úgy mentem hogy már ki voltam sminkelve meg minden, de azért felvettem egy hosszú nadrágot meg egy normális cipőt, felülre is a saját kabátomat vettem fel.
Aztán bent a suliba csak gyorsan lekaptam a nadrágot, a ruha szoknya részét lehúztam hogy úgy is álljon ahogyan kell, felvettem a csizmát és ennyi. De az út ameddig sétáltam a suliba akkor éreztem hogy nem fagy meg a lábam nadrág alatt és az úgy jó is volt. Aztán utána jött rám az a mánia hogy beszereztem pár harisnyát magamnak és amikor tudtam hogy hosszú távon leszek kint a szabadba hidegbe akkor felvettem. Mai napig viselem, főleg a régi munkahelyemen viseltem sokat nadrág alatt mert kinti munkán dolgoztam. Mióta meg gyárban dolgozom egy elég meleg csarnokba mert olyan gépek mennek így felesleges ott harisnyát hordani nadrág alatt. Munkából hazafelé meg autóval járok, vagy céges busszal ahol van fűtés így oda sincs értelme harisnyát húzni nadrág alá. Ha meg kutyát viszem sétálni, vagy csak simán kimegyek 20 percnél több időre, akkor veszek fel harisnyát.
Így ki lehet bírni, viszont érdemes olyan méretet választani hogy az ülepénél inkább legyen picivel nagyobb hogy a csomagodat ne nyomja szét. Ezért javaslom hogy próbálj eggyel nagyobb mérettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!