Ti mit vesztek fel karacsonykor? Ès hàny èvesek vagytok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ötletekre,szettekre lennèk kivancsi :) Ti miben lesztek szenteste? Ès bocsi de most nem a pizsamàs szettek èrdekelnek ès a melegìtők. :) Mi csinosban töltjük a karacsont az ajàndekozàst,de nincs ötletem se hogy mit viseljek2018. dec. 10. 14:48
1/13 anonim válasza:
Én szerintem ezüst szoknyát veszek fel egy fekete felsővel és magassarkú csizmával.
3/13 anonim válasza:
Ha rám jön még, akkor egy ehhez hasonló ruhát: [link]
4/13 anonim válasza:
Fekete bőrszoknya,fekete harisnya és magassarkú,fehér blúz és a férjemtől kapott hódbunda.
5/13 anonim válasza:
Vendégségbe: sötét csipkeruha(púderszìnű bélés van alatta), tűsarkú. Itthon azt hiszem egy inkább hétköznapinak mondható sötétkék hosszú ujjú, térdig érő, testhezálló, de kényelmes ruha lesz rajtam szenteste. 30 éves vagyok.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi csajok :) mind1 nagyon jò, adtatok is inspiràciòt. A fehèr blùz nagyon elnyerte a tetszèsemet :) egy jò kis piros rùzzsal mondjuk
2018. dec. 10. 18:34
8/13 Metionin válasza:
Farmer, póló, mi nem csicsázunk. A helyedben olyat választanék ami félúton van a kényelmes és az elegáns között, gondolom lesz evés stb. nem jó egy full csicsás ruhában amit folyton figyelni kell hogy el ne csússzon meg hogy kapj benne levegőt 3 fogás után.
9/13 anonim válasza:
Szenteste egy piros alakot követő egyberuhát húzok, ami lábszárközépig ér. Derekánál van egy csavart behúzás rajta. Fekete neylon harisnyával. Cipőt nem húzok, mert most én tartom a vacsorát a családnak, így nem kell a házból kimenni. Első napján egy piros műbőr szoknyát húzok, fekete harisnyával, a felsőt még nem döntöttem el. Másnapján pedig még nem tudom, addig még megyek vásárolni, lehet, hogy veszek magamnak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!