Zara garancia? Csere, levàsàrlàs stb?
Gondoltam hogy nem azéret akarja visszavinni.........
De szerinted pont egy Zara mit fog kezdeni a te nadrágoddal? Így jártál. Szerinted egy fast fashion foglalkozik ilyenekkel? Nem.
Miért ne foglalkozhatna? Egyrészt a Zarának fillérekbe kerül kicserélni, másrészt azért egy nagyvállalat szerintem nem engedheti meg magának, hogy rossz véleménnyel legyenek rola. Ha megigérte, hogy 6 honapig garanciát vállal rá, akkor tartsa is be.
Én multkor a H&M-be vittem vissza két hét után egy fehérnemüt, amit elvileg csak 4 napon belül cserélhettek volna ki, de olyan rendes volt az elado, hogy átvette igy is. Pedig nem lett volna köteles. Mégis szerzett nálam a H&M egy jo pontot egy ilyen aprosággal.
Anno (mikor még a Duna Plázában volt) sokat vásároltam a Mango Outletben. Egyszer a pénztárnál előttem hoztak vissza/ reklamáltak meg egy farmert, aminek belül a combján végig volt hasadva a varrás mellett 10 cm hosszan az anyag. 1 v. 2 hetes volt, a nő bizonygatta is, h. ha minden nap kimosta volna is, az is még csak 10 mosás lenne, annyit bírnia kellene...
Azt hiszem, bevették minőségi vizsgálatra/ szakértői véleményezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!