Rendeltetek már Asos-ról?
Figyelt kérdés
Sziasztok :) Az lenne a kérdésem , hogy karácsonyra rendeltem pár napja egy övtáskát barátomnak. (Igen , tudom ...lehet , hogy késni fog stb stb.) Az lenen a kérdésem , hogy azoknak akik rendeltek mármaz oldalról .. mennyi idő után érkezett meg a termék? Illetve , még egy olyan kérdésem lenne , hogy magán az Asos oldalán az “ordereimnél” ott van a megrendelt termék .. azonban se e-mailt , se sms-t nem kaptam a rendelésemről , viszont már elutaltam a pénzt a vásárláskor. És kezdek aggódni , hogy egyáltalán nem fog megjönni a termék , mert az Asos oldalán lévő értesítéseimen kívül , más visszajelzést nem kaptam.2018. dec. 9. 18:48
1/3 anonim válasza:
Körülbelül havonta rendelek. Immár több éve. Egyetlen csomaggal volt ezidáig problémám. Az is visszaküldésnél. Egy Facebook üzenetet írtam nekik és meg is oldódott. Magyar posta hibája volt egyébként. Azért ez elég jó arány:D
1 és másfél hét között változik az érkezés ideje. Mailt nézd meg a spamben. Gmail előszeretettel dobja bele.
2/3 anonim válasza:
Ott csak előre utalással lehet fizetni?
3/3 anonim válasza:
Bankkártyás fizetés van. Nem utalás. De igen, nyilván előre kell rendezni. Nemzetközi csomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!