Nem vagyok kövér.178 cm,80 kg. Mégsem kapok sehol olyan csizmát, ami körbeéri a vádlimat. Hol árulják a jó minőségű, kivül-belül bőr, széles szárú csizmákat? Egyáltalán van ilyen?
Jó. Akkor pontositom a kérdést:
Kövér vagyok. 178 cm magas, 80 kg. Atletizálok és vastag, izmos a vádlim. Ezért nem találok rá olyan csizmát, ami körüléri. Hol tudnék ilyet venni?
Igy most már jó?
Szerintem nem vagy kövér!!! Sőt!
Amúgy nekem is problémáim vannak a vádlimmal, a hugomnak is, neki mégnagyobb vádlija van pedig vékonyabb mint én.
Én olyan vádliközépig érő csízmákat vettem, amik pont jók, mondjuk a naci már nem fér bele. A hugomra azok se mentek fel, de ő egy jó kis Marc csizmát hord már 3. éve, akkor volt 25ezer forint, de nagyon megérte, mert csinos is (mondjuk normál orru, nem hegyes mint ami most a divat) de teljesen jó a lábára! Szerintem is a komolyabb üzletekben kell nézelödnöd, és több pénzt rászánnod!
hát én 168 cm és 60 kilo vagyok és én sem találok Magyarországon....
probáltál egy-két számmal nagyobbat keresni, ami vastagzoknival jó? (mondjuk nekem még ez sem vált be, de ki tudja)
Mondjuk én pont ma találtam magamnak Angliában :D. De ez téged nem vigasztal.
Kedves első válaszoló...Már miétz lenne kövér? Egyátalán nem az..én is 177 cm vagyok, és 79 kg...És? Nem vagyok kövér, csupán, legalább van mellem, meg egy kis fenekem...Az baj? :@
Am, meg én sem találok olyan csizmát, ami vádliban jó lenne...De én már nem keseredek el..Bár, tavaly vettem Salamander-ben egyet, 35000Ft-ért...Jó volt, csak sajnos nem bírta ki csak a tavalyi telet...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!