Lányok! Az egytemen/főiskolán milyen ruhákat hordtok?
Figyelt kérdés
Tudom, h nem az a lényeg, h milyen a ruhám. Csak a kíváncsiság hajt:D2010. jún. 26. 21:39
1/4 anonim válasza:
Levelezős vagyok, vegyes korosztály.
Levelezős révén nekünk reggel 8-tól többnyire este 6-7ig vannak óráink (havi 4 nap) így mindenki inkább kényelmes rucikat visel.
Farmert, sportcipő, topánka, na jó, magassarkú is szokott lenni.
Én farmerben járok, tunika vagy top, kardigán/ farmerdzseki/ bőrdzseki és általában magassarkú.
Szerintem divatos vagyok.
Kedvenc ruháim Zara, Tally Weijl, Pimkie üzletekből vanak főleg (illetve vannak darabára igényes turikből is szép felsőim).
25L
2/4 anonim válasza:
én nappalis vagyok, de nekem is reggeltől késő délutánig vannak óráim és valljuk be nem kényelmes egész nap ülni egy szorítő nadrágban pl. Farmer, top vagy tunika, kardigán, sportcipő/topánka vagy ha már jó idő van valami csinod utcai papucs. Kényelmes ruhákban szoktam járni, de úgy általánosságban is ez a viselet a jellemző.
3/4 anonim válasza:
Ugyanolyan ruhákat hordok, mint anno középiskolában. Előfordul, hogy suli után találkozom a barátommal, olyankor kicsit "kiöltözök", ezalatt nem karácsonyfa-kinézetet kell érteni, hanem mondjuk nem nadrágot veszek, hanem szoknyát (a barátom szerint a szoknya nőiesebb, és sokkal jobban imádja, ha az van rajtam, mint ha nadrág), esetleg sminket is teszek fel (átlagos sulis napon nem szoktam sminkelni), meg fülbevalót, nyakláncot.
4/4 anonim válasza:
Szia! :) Nálunk TTIK-n a csajok egy idő után elnőiesetlenednek, úgyhogy én kényelmesen, de nőiesen. Kényelmesen, mert reggeltől estig iskolában vagyok. Ezeket a ruháimat kiegészítőkkel dobom fel. A többiek vegyesen. Nappalis vagyok. Ha van kérdésed ezzek kapcsolatban, írj nyugodtan privit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!