Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Az egytemen/főiskolán...

Lányok! Az egytemen/főiskolán milyen ruhákat hordtok?

Figyelt kérdés
Tudom, h nem az a lényeg, h milyen a ruhám. Csak a kíváncsiság hajt:D
2010. jún. 26. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Levelezős vagyok, vegyes korosztály.

Levelezős révén nekünk reggel 8-tól többnyire este 6-7ig vannak óráink (havi 4 nap) így mindenki inkább kényelmes rucikat visel.

Farmert, sportcipő, topánka, na jó, magassarkú is szokott lenni.

Én farmerben járok, tunika vagy top, kardigán/ farmerdzseki/ bőrdzseki és általában magassarkú.

Szerintem divatos vagyok.

Kedvenc ruháim Zara, Tally Weijl, Pimkie üzletekből vanak főleg (illetve vannak darabára igényes turikből is szép felsőim).

25L

2010. jún. 26. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
én nappalis vagyok, de nekem is reggeltől késő délutánig vannak óráim és valljuk be nem kényelmes egész nap ülni egy szorítő nadrágban pl. Farmer, top vagy tunika, kardigán, sportcipő/topánka vagy ha már jó idő van valami csinod utcai papucs. Kényelmes ruhákban szoktam járni, de úgy általánosságban is ez a viselet a jellemző.
2010. jún. 26. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan ruhákat hordok, mint anno középiskolában. Előfordul, hogy suli után találkozom a barátommal, olyankor kicsit "kiöltözök", ezalatt nem karácsonyfa-kinézetet kell érteni, hanem mondjuk nem nadrágot veszek, hanem szoknyát (a barátom szerint a szoknya nőiesebb, és sokkal jobban imádja, ha az van rajtam, mint ha nadrág), esetleg sminket is teszek fel (átlagos sulis napon nem szoktam sminkelni), meg fülbevalót, nyakláncot.
2010. jún. 26. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! :) Nálunk TTIK-n a csajok egy idő után elnőiesetlenednek, úgyhogy én kényelmesen, de nőiesen. Kényelmesen, mert reggeltől estig iskolában vagyok. Ezeket a ruháimat kiegészítőkkel dobom fel. A többiek vegyesen. Nappalis vagyok. Ha van kérdésed ezzek kapcsolatban, írj nyugodtan privit. :D
2010. jún. 26. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!