Miben menjek színházba?
Az osztállyal fogunk menni, és nem szeretek nagyon "lányosan" kinézni. Szoknyát nem hordok, arra gondoltam hogy fekete nadrág + fehér ing + egy fekete kardigán (ilyen kardigán:
[link] ) Ez jó lenne? A fiúknak öltönyben kell lenni egyébként. 16/L
Szerintem teljesen jó. Nem tudom, én ugyan mindig a hétköznapian elegáns verziókat veszem fel, ha színházba megyünk osztállyal (blúz, elegáns nadrág, ceruzaszoknya, ilyesmi) de én eleve így járok felöltözve. Viszont vannak osztálytársaim, akik sima farmerben, sőt egyszer volt, hogy egy lány (!) melegítőnadrágban jött színházba. Az egy dolog, hogy nap közben iskolában voltunk, és este mentünk színházba, de azért minimális módját tényleg meg lehetne adni.
De amúgy ha simán körülnéz valaki egy színházban, lát kisestélyis és nagyon hétköznapian öltözött, nagy különbségek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!