A fülmelegítő nekem gyerekes, a sapka pedig általában meleg. Praktikusnak s persze jó esetben mutatósnak is tartom a fejpántokat, de még nekem sincs ilyesmim, egyszerűen nem hordok a fejemen semmit, legfeljebb 1-2 percre. Már gondoltam rá, hogy kellene, főleg, hogy most már télen is biciklizek (biciklin helyből lejön a fülemről a sapka, pedig pont ott kellene a menetszél miatt).
2018. nov. 25. 21:37
2/7 anonim válasza:
Én is szoktam fülvédőt hordani, ami mind takarja a fülemet és a homlokomat. A lényeg, hogy vagy kötött, vagy pamut legyen, ami vastag, hogy melegítsen.
Utoljára 92-ben volt divat. Fiatal nőn jól áll, de egy bizonyos kor felett szörnyen öregít.
2018. nov. 25. 22:39
4/7 anonim válasza:
Nekem van kettő is. Szererem őket. Most még a sapkát soknak érzem, meg nem is áll olyan jól, csak akkor hordom, ha már nagyon hideg van. Viszont a fejpánt egész jól áll szerintem.
2018. nov. 26. 09:43
5/7 anonim válasza:
Az első 2 fejpánt nagyon jól néz ki szerintem, pláne ha megvan hozzá a stílusod. A fülmelegítő nekem személy szerint nem tetszik.:(
2018. nov. 26. 12:45
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kissé megleptek, nekem a fülmelegítő tök elfogadható dolognak tűnt, ez a fejkendő meg úgy ráhúzva a hajra kicsit hippis beütés.
Nekem tetszett magamon, az már (fél)siker :) csak féltem, hogy ez valami kőkorszaki nagyon fura dolog, még normális képeket se találtam.
2018. nov. 27. 20:30
7/7 A kérdező kommentje:
Rossz, hogy valaki lepontozta a válaszokat :( ha valaki azt írta volna hogy vigyem innen ezeket mert idétlen, az is hasznos lett volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!