Szerintetek megmerjek venni egy Adidas Pharel Williams Tennis hu_white cipőt?
Figyelt kérdés
Utcára jó lenne? Nem megy szét? Nagyon tetszik,de félek hogy szétszakad mert elég gyenge anyagúnak tűnik, és a fehér színű nagyon koszolódik?2018. nov. 23. 14:49
2/7 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg, de amúgy 25 ért tudnék szerezni
2018. nov. 23. 15:11
3/7 anonim válasza:
De, szerintem ez a lényeg, ugyanis nem valami tartós darab és nem azért, mert hófehér.
4/7 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon szép cipő :/ most egy Nike air force one-om van ,de már kéne valami új és hát 25 ezerért akkor nem éri meg a pharel?
2018. nov. 23. 15:22
5/7 anonim válasza:
Ennyiért szerintem érdemesebb egy New Balance-t venni, tartósabbak és kényelmesebbek. Mondjuk lehet, hogy egy 5-10 ezret még hozzá kell tenni de hosszú távon jobban megéri.
6/7 anonim válasza:
ha nagyon vágysz rá,vedd meg. szerintem szép cipő, de úgyis csak tavasszal tudnád legelőbb hordani.
Ha csak úgy hordod, hogy nem állandóan abban mész mindenhova, akkor simán megéri.
7/7 anonim válasza:
Halványpinkben van nekem is, váltva hordom a Superstarommal meg most már bakanccsal. Így eléggé kímélem, viszont lassan már tényleg el kell tenni, mert jövőhéttől még hidegebbet mond de eddig nem fázott benne a lábam, viszont az eső miatt vagy egy hete nem volt rajtam. Fehér az tényleg kényesebb és nem az az anyag amit csak letöröl az ember és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!