Mennyaszonyok. Ti milyen harisnyat vettetek fel a nagy napra? Kinek milyen volt nem volt melegetek?
Figyelt kérdés
Felek hogyha nem veszek föl harisnyát akkor össze fog érni a combom és ki fog dörzsölődni nem fogom jól érezni magam.2018. nov. 22. 09:57
1/5 anonim válasza:
Nekem idén augusztusban volt az esküvőm. Végülis nem vettem fel harisnyát és nagyon jól döntöttem! Borzasztó melegem volt így is pláne ha még harisnya is lett volna rajtam... Ha nyáron lesz az esküvőd én nem ajánlom. Saját tapasztalat.
2/5 anonim válasza:
Ne harisnyát vegyél fel hanem ilyet: [link]
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2018. nov. 22. 16:14
4/5 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Itteni versenyzőktől kérdezném hogy miért lett volna vagy épp volt melegük a harisnyába ha a linkem 10. Versenyzője szerint szhart sem ér a nejlonharisnya?
5/5 anonim válasza:
Nekem augusztusi esküvőm volt és nem vettem fel harisnyát. Úgyse látszódott volna a ruhámtól, és így kényelmesebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!