Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak én veszem észre, hogy az...

Csak én veszem észre, hogy az ázsiai származású fiatalok aránylag hasonlóan öltözködnek?

Figyelt kérdés

Debreceni vagyok, néha látok pár ázsiai srácot, lányt. Szinte mindegyikükre jellemző a következő.

Kabatjuk általában hosszú, inkább parka, nem az a pufok kabát. Ha pufok, akkor nagyon hosszú, térd alá, mar-mar lábszár közepéig erő. Farmernadrág is boszaru,(nem tudom a pontos megnevezését) nem csőfarmer. Polobol nem nagy mintás, sima, lenge póló, általában a nyaka sem mélyen dekoltált. Mint egy férfi póló. Színek nagyon visszafogottak, általában világosak. Cipőt azt nem figyeltem, sportcipőre gondolok.

Van ennek az öltözködési stílusnak konkrét neve? Szerintem nagyon jól szokott állni nekik. Nem tudom, hogy ez náluk közkedvelt, ez a divat, vagy csak itt járnak sokan hasonlokban. Ti is eszrevettetek ezt, vagy ez csak véletlen?

(Ilyen ruhákat milyen üzletekben lehet venni?)

2018. nov. 19. 18:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Miért szerinted a magyarok többsége nem hat a legtöbbje a tally weijlbol öltözködik xdd szőke világos haj fullra egyenes aztán vmi rövid gatya fehér top (általában )zöld kabát (ha tel van).

Két egymásba illeszkedő kor alakú ovcsattal rendelkező öv és egy nagy fekete táska

Hat komolyan mondom haturol meg sem lehet ismerni

Megyek az utcán ( én nem szeretem a tömeg cuccokat xdd) megpillantok egy ilyen lányt haturol mondom talan az osztálytársam ? Aztán hirtelen megfordult akkor jöttem ra hogy nem az xddd

Rengeteg ember így öltözködik

Na meg szerény hazánkban nagy divat volt az a fekete ilyen mini hurkokbol készült műanyag nyakorves nyaklánc az is mindenkin volt ha jól alt ha nem

Ebből folyólag sok akik a tömeg cuccokert rajong vki meg nem

A tömeg cucc azért lesz tömeg cucc mert sok emberen van rajta Ázsiában a lelógó 5 számmal nagyobb póló a piros ruzs a divat nálunk meg más

2020. aug. 11. 01:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Èn is észrevettem, imádom a stílusukat, nagyon egyediek, de szinte csak nekik áll jól, vékonyak, picik,kis láb, nagy fejük van, bájos, szép arcúak.

A legtöbb európai nő pont az ellentéte, sztem ők pont emiatt pakolnak ki mindent mert szexisebb az alkatuk és azt hangsúlyozzák ki.

Ők meg inkabb a kis pici, cuki, aranyos kinézetüket. (szeretik a kawaiit)

2021. márc. 15. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!