A letisztul egyszerű öltözködés lehet vonzó? (Mint férfi nők számára vonzó)
Szerintem vonzóbb az egyszerű elegáns megfelelő szabású ruhaviselet.
Nem csak pasin, de nőkön is szebbek az elegánsabb darabok.
Ha gondolod priviben linkelek pasi ruhadarabokat, amik egyszerűek modernek s öltöztetnek is.
+ megmutatom a stílusomat.
Utálom a csillogós anyagokat, mintás ruházatokat, idétlen masnikat, vacak semmilyen cipőket...stb
Húgom vett egy idétlen fekete tanyasi gumicsizmát arany húzózárral...32ezerért.
Napokban megjött a rendelésem egy ezerszer szebb s formásabb nőies cipő s csak 6ezer volt.
Nézett is és fotózgatta....
Rengeteg embernek izlése sincs :( s nem is keresik önmagukat.
Szerintem nem márkára kellene sokaknak ráfeküdni, hanem stílusra/szabásra.
Szerintem csak nálunk "divat" egy bizonyos körben az, amiről írsz, bár valóban elég széles ez a kör. Ha megnézel külföldi hírességeket (nem Kardashian félékre gondolok, hanem valamiben elismert, "nívósabb" sztárokra), általában stílusos, minőségi, de letisztult, egyszerű szettekben járnak, esetleg a kiegészítőkkel teszik egyedibbé a megjelenésüket.
Nekem is egyébként ez utóbbi tetszik, szerintem akár egy szimpla farmer és egyszínű póló is tud elegáns és esztétikus lenni, ha megfelelőek az anyagok, a szabás és a kiegészítők is passzolnak. Mindenesetre szerintem elegánsabb, mint egy óriási Gucci feliratos mackópulcsi 2 kilós aranyórával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!