Figyelem Lányok (14-20 évesek)! Milyen szandált tudnék venni?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és szeretnék venni egy divatos,lehetőleg színes magas sarkú szandált(max. 10 cm sarokkal,de ne annyira tűsarokkal).Légyszi linkeljetek be képeket és írjátok meg hogy milyen márkájú és mennyibe kerül,de légyszi olyat,amit meg is tudok a nyáron venni(2010-es model).Előre is köszi.15/L2010. jún. 25. 19:28
1/17 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen menj be a Deichmannba:) sok jó cipő van, válogass. Illetve a New Yorkerben is láttam neon színű (kék, pink) magassarkúkat, amik elől nyitottak és szerintem tök jól néztek ki.
2/17 A kérdező kommentje:
köszi már néztem,de vmi mást szeretnék.légyszi írjatok még.
2010. jún. 25. 19:37
3/17 anonim válasza:
4/17 anonim válasza:
Én is Dichmann-t ajánlom, vagy Loenardo.
Vagy Ázsia Centert! Ma voltam bent és rengeteg féle magassarkú szandál van most..főleg azok a gladiátor stílusúak.
Színeset szeretnél?? Jól meggondoltad? Mert nekem is van színes magassarkúm, lila, az idén vettem, de igazán nem tudom kihasználni,mert azért ezeket nem lehet ám csak úgy felvenni akármihez..legyen az éppen pink, kék, vagy zöld.
De azért 1-2 tipp,igaz nem mind színes, csak a fazonát nézd:
Pl: [link]
[link] --ilyet láttam Ázsia Centerben feketében és fehérben is.
vagy még ezeket is tudom javasolni, mert nagyon kényelmesek:
Nos???
5/17 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2010. jún. 27. 15:01
6/17 A kérdező kommentje:
köszönöm főleg neked legutolsó!megtudnád mondani,hogy hol lehet olyat venni,amilyen a harmadik link(ezüstben)?város,üzlet és hogy mennyibe kerül??
2010. jún. 27. 15:05
7/17 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt 23:38 és ezek idei modellek? a szürke szandál is?
2010. jún. 27. 15:06
8/17 A kérdező kommentje:
nem szürke,hanem ezüst
2010. jún. 27. 15:58
9/17 anonim válasza:
Vegyél telitalpú szandált. Nekem a 10centis sarkában nem fáj a lábam..nagyon kénylemes.
10/17 anonim válasza:
ez nagyon szép szandál és szerintem nem fjna benne a lábad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!