Hol vannak Budapesten jó kilós turik? Melyikben mikor van árucsere és mennyi kg-ja?
Igen a Háda.
Viszont jövő héten ne indulj el, mert jövő hét utáni hétfőn és szerdán lesz árucsere mindenhol (van ahol hétfő van ahol szerdán) és ilyenkor már csak a hóvégi maradékok vannak mindenhol.
Normál testalkat gondolom kb. M- es lehetsz ebben a méretben elég sok cucc van, de igazából mindegyik méretben lehet találni jókat. Mondjuk a legtöbb jó cuccot 42- esben szoktam látni (angol 14- es).
2490 Ft/ kg.
Hű, köszi szépen az infókat. Igen, én olyan m-es vagyok :)
De az már tuti, h jövő héten megyek...így van ledumálva mindenkivel. Azt hittem, hogy hetente van árucsere, mint nálunk. Azért remélem találok majd valami jót. Ha valaki tud még valamit kérem jelezze.
Valahol olvastam valami R-betűs turiról...ajj nem jut eszembe a neve, ha valaki esetleg tudja és véleménye is van róla, kérem ossza meg velem.
Köszi
Tényleg a renoválás az :) Köszi szépen. Hát lehet, hogy egy bepillantás erejéig benézek majd :) de vásárolni nem hiszem, hogy fogok. Én a turizásban nem azt szeretem, hogy márkás darabokat vehetek, hanem azt hogy egyedi és olcsó.
Nagyon köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!