Boxeralsónál mi a különbség a pamut sztreccs és a mikroszálas között?
Azt nem értem, ha valakinek valamiről fogalma sincs, miért ír le róla hülyeségeket. Ez igaz mind a 4 eddigi hozzászólóra! Először utána kellene nézni, vagy kipróbálni.
Pamut sztreccs: pamut szálak mellé elasztánt kevernek.
Mikroszálas: polyamid és elasztán szálak keveréke.
Elasztán alatt a Lycra értendő, mely egy levédett szabadalom: [link]
Akkor egy kis ismertető az anyagokról. Aki nem hiszi, járjon utána...
A pamut könnyen felszívja, viszont nehezen adja le a nedvességet (gyengébbek kedvéért izzadtságot).
A mikroszál a legkevésbé szívja magába a nedvességet és a leggyorsabban engedi ki.
Ahol izzadtság van, ott pillanatokon belül elszaporodnak a baktériumok. (Mindenkin van nyugi!) Ahol baktériumok vannak, ott szag van. A szag erőssége nyilvánvalóan egyénenként eltérő. De az könnyen belátható, hogy ha minimális nedvesség kerül egy anyagba, lényegesen kevesebb baktérium is fog benne tenyészni.
Mindez a gyakorlatra lefordítva. Inkább a mikroszálasról beszélnék, a pamutot szerintem már mindenki ismeri.
Vettem már boxert, slipet (fecskét) ilyen anyagból. Hihetetlenül kényelmes, ha a megfelelő méretet be tudod lőni. Olyan mintha nem is lenne rajtad semmi.
Szerintem minden pasi szagolta már meg este az alsóját... Hát igen, valljuk be őszintén büdi. Na ilyet a mikroszálasnál nem tapasztalatok. Estére sincs kellemetlen szaga.
Sőt, vettem már több trikót is ilyen anyagból. Hosszú ujjú ing alá nagyon jó. Mikor ilyen van alatta, a hónaljamnál nincs izzadtságfolt.
Akinek további kérdése van nyugodtan felteheti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!