Mennyire gáz, ha átüt a mellbimbó a felsőkön?
Van néhány nagyon jó minőségű melltartóm, amikben a szivacs eléggé vékony, viszont nagyon szép formájú benne a mellem. Eddig viszonylag bővebb felsőket hordtam, de most egyre több testhezálló van a szekrényemben, amikben viszont egy kisebb hideg hatására átüt a viszonylag nagy mellbimbóm.
A vastagabb szivacsos melltartóim pedig igaz méretben tökéletesek (sem a kisebb, sem a nagyobb nem jó, illetve nincs is más fazon ami passzolt volna), viszont a felső részen kicsit eláll a mellemtől, annyira, hogy szűkebb felsőben az üt ki, és jobb szeretem ha amúgy nem látszódik a melltartó.
Szerintetek nagyon gáz, hogy ezekhez a vékonyabb szivacsosat hordom? Nem tudom, hogy viszonyuljak hozzá.
Próbáltam tapaszt, de valahogy nem tudja annyira visszanyomni, hogy egyáltalán ne látszódjon. (aztán lehet, hogy nem jó minőségüt próbáltam)
Meg valahogy nekem nem életszerű, hogy minden nap felragasszam.
És az mennyire 'kiábrándító' ha látszik a melltartó kosarának a vonala a ruha alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!