Miért kell megszólni azt, aki sportmelltartót és nadrágot visel konditeremben?
Én nem igazán értem meg azokat, akik megszólják az ilyet.
Én otthon edzek, + ilyen benti "ugrálós" kardiót csinálok a hűvösebb idő miatt (vagyis a majdani hideg idő miatt), és NEM BÍROM ELVISELNI ha egy kicsit is bővebb póló lifeg rajtam. Egyszerűen zavar, ahogy mozgok, ahogy izzadok és így-úgy rámtapad, stb. Tapadós, feszülős pólóban pedig azért nem érzem jól magam, mert az meg felcsúszik vagy nagyon melegem lesz benne. Így marad az, hogy sportmelltartóban és egy melegítőnadrágban tornázok otthon. Ha máshol edzenék, ott is valószínűleg így csinálnám, mert így konfortos.
Hmm érdekes, nem tapasztaltam ilyet. Sőt ellenkezőleg.
Bakker kondi... a sport ruházat sokat segít a hőtől kezdve a kényelmes mozgásig.
Aki megszólal lehet irigyel valamit a másikon. (általában ilyenek az emberek, főleg a tipikus nők)
+ fotózásra is meghívtak
A sport melltartó tartása egészen más, kényelmes, természetesebb és nincsen olyan gond pl, hogy fejem fölé emelem a súlyt és a melltartó picit felcsúszik a mellre vagy hasonló. (vékony pántos, mellkaspántosak a hétköznapi ruházathoz igényesen vannak kialakítva - az más)
Én nem szólom meg ha egy lány sportmelltartót hord. Akár bugyi-topban is lehet. Legyen!
Tulajdonképpen a férfiak miért nem ezdenek meztelen felsőtesttel? Én úgy szeretek legjobban.
Azért mert sportmelltartó attól még melltartó tehát fehérnemű!
A leggings pedig nem nadrág!
Ha ezeket valaki együtt viseli megfelelő fedőöltözet nélkül az proli, igénytelen, közönséges, tapló mert nincs tekintettel mások jóérzésére!
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!