Az ilyen cipőt (link) kimoshatom? és hány fokon?
Figyelt kérdés
[link] sajnos az anyag részei már nagyon elszürkültek és ezt szivaccsal sem tudom kitisztítani :S meg a belseje is irtó piszkos a távolugrás meg ilyenek miatt.
és ti ki szoktátok mosni a cipőiteket?
előre is köszi:)
16/L
2010. jún. 25. 15:47
1/7 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy semmilyen cipőt Sem lehet mosógépbe tenni. Nem próbáltam még ki :D
2/7 A kérdező kommentje:
nekem elég sok osztálytársam mossa ki rendszeresen a cipőjét. mert a világos, főleg vászoncipők könnyen lesznek koszosak. csak attól félek szétmegy a ragasztása. azt viszont nem szeretném mivel ennek a cipőnek azon kívül, hogy koszos nincs semmi baja. :D egy-két évig még ki kéne bírnia, főleg, hogy nem éppen ingyen volt...
2010. jún. 25. 16:06
3/7 anonim válasza:
nekünk direkt olyan mosógépünk van, amibe lehet cipőt is tenni :D
=)15/L
4/7 anonim válasza:
Az biztos, hogy elveszik a garanciája, ha kimossátok. Amúgy szerintem nem lesz tőle baja.
5/7 anonim válasza:
Az én gépemnek is külön sportcipő programja van.Nyilván ki lehet mosni más mosógépben is,attól mert nincs külön erre gombja...de azon nem tudom hányas fokozaton lenne jó.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) megnézem, hogy nekünk van e olyan. bár szerintem nincs :S meg ha lenne is, akkor sem rakhatom be csak azt nem? mert az szétverné a dobot vagy mi. annyi sportcipőnk meg nincs, hogy kitömjük :D szóval szerintem inkább majd rendes ruhákkal együtt fogom mosni.
2010. jún. 25. 18:01
7/7 anonim válasza:
Ki! Nekem is ijesmi van éski szoktam mosni a törcsik között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!