Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy oldjam meg a ruhát, egy...

Hogy oldjam meg a ruhát, egy ilyen alkalomra?

Figyelt kérdés
Meghívtak egy elég puccos eseményre, ahová el kell mennem, nem utasíthatom vissza. Dress code, nőknek koktélruha. Vásárolni nem szeretnék, mivel soha többet nem tudnám kihasználni. Ötletek?
2018. nov. 5. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
61%

Ne legyél olyan biztos benne, hogy többet nem fogsz hasonló meghívást kapni. Ahogy most kaptál, kaphatsz máskor is.

Itt most elég jó akciók vannak: [link]

Ha nem akarsz venni, kölcsönzőben is kereshetsz alkalmas ruhát.

2018. nov. 5. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elmész a H&M és tarsaiba és veszel egy alap fekete ruhát amit elegáns kiegészítőkkel zakoval alkalmassá teszel.
2018. nov. 5. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
H&M-ben, Zarában megveszed pár nappal előtte aztán visszaviszed. Arra vigyázz, hogy ne legyen baja, ne edd/idd le. Mielőtt visszaviszed szellőztesd kicsit. Ha kérdezik egyszerűen nem tetszett, ajándékba kaptad, stb...
2018. nov. 5. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Én alkalmi ruhát mindig turiban veszek, gyakorlatilag új állapotban, piszok olcsón. Ezeket ritkán használják el.

Persze sokat segít, ha nem konkrét elképzeléssel indulsz neki, bár vettem már úgy is, hogy a menyasszony konkrét színt kért, de még úgyis hamarabb találtam jót, mint a butikokban.

2018. nov. 5. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

Első, amiket linkelt, drágák és ízléstelenek.

Valóban turizz, vagy asos.com. De tényleg egy nagyon alap h&m vagy zara ruhához csináld meg szépen a hajadat, csináld meg a körmödet, finom smink és kész, mehetsz.

(Én sok bált letudtam egyetlen fekete h&m ruhával 5000 forint alatt, csak cipőt, kiegészítőket, sminket variáltam)

2018. nov. 5. 20:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkitől az ötleteket.
2018. nov. 6. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!