Mit gondoltok erről a cipőről?
Nem az érdekel, hogy szerintetek vegyek-e ilyet. Mert nekem már van belőle. Arra vagyok kíváncsi, hogy miféle asszociációkat indít el nálatok. Milyen benyomást tesz. Ugye meglehetősen minimalista és szokatlan az anyaghasználat is.
Kort és nemet írjatok.
Szerintem kicsit olyan, mint egy házimamusz.
Amugy nekem bejön, kicsit furi de pont ezért egyedi,ezt biztos nem látod minden második ember lábán. 23L
Volt egy adott cél, azon felül hogy „na csinálunk egy cipőt”:D
Ezt észre lehet venni, ha megfigyeljük az anyaghasználatot vagy azt, hogy mivel tudjuk fixálni fűző helyett. Nem értem miért ne lenne jó a „tetten érhető”. Hisz nem mindenkire számára világos a dolog, főleg nem első ránézésre.
Nem fogod fel, hogy a tetten ér kifejezés nem pozitív töltetü?
azt lehet tetten érni, aki olyat tesz, amit nem lehetne, nem szabad, illegális, tiltott.
Értsd már meg, hogy hiába vagy borzasztó kifinomult meg tanult, ez így nem helyes.
Mamámnak van ilyen szobamamusza :D
Nekem nem tetszik. Ha túljutok az első benyomáson, miszerint mamusznak látom, akkor elgondolkozok mire is tervezték. Csizmaszerűnek tűnik, azonban a csizmákat hidegben, esőben szokás felvenni. Lehet hogy ez véd a hideg ellen, de már egy kis párától benedvesedik és annyi neki.
Amúgy ez női vagy férfi cipő?
Szerintem nem túl szép, szobamamuszos, nem láttam még ilyen cipőt. De ha tetszik hord, bár fura.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!