Ti a kisebb vagy a nagyobb ruha üzleteket szeretitek jobban?
Szinte csak nagyobb üzletekbe szoktam menni. Néha megyek kisebb boltokba is, de ott sokszor kényelmetlenül érzem magam.
Igen, az eladóknak ez a feladatuk, meg evvel nekem sincs bajom, csak engem is zavar ha ott néznek, meg ha le se lehet vakarni őket az emberről.
Egyébként én nem csak ruha üzleteknél vagyok így. Legyen akár egy sima élelmiszerbolt, vagy bármi, pont így érzek.
Nekem is hasonlók a tapasztalataim a kisebb boltokkal.
Vidéken élek, és az itteni plázában a legtöbb ruhaüzlet, ahol vásárolni szoktam (Orsay, Tally), kicsi - már csak a helyhiány miatt is.
Amikor tehetem, inkább egy pesti plázában vásárolok. Valahogy sokkal nagyobb szabadságot érzek ott: Mindenki csinálja a maga dolgát, ha szükségem van segítségre, akkor oda tudok menni az eladókhoz, de itt szó szerint még akkor is letámadják az embert, ha szimplán csak nézelődni megyek be, és határozottan közlöm a testtartásommal, hogy tudom, hol járok mit akarok, és mit csinálok - de ez pl. egy könyvesboltnál is így van.
Egyik ismerősömet konkrétan kizavarták egy üzletből csak azért, mert nézelődött, és nem voltak vásárlási szándékai. Azért ez pofátlanság.
Az esetek nagy részében nem is vásárláson van a hangsúly, hanem nézelődök, inspirálódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!