Szerintetek az a szép, ha a cipō, kabàt és tàska egyszínû?
Figyelt kérdés
Holnap elutazunk rokonokhoz, és arra gondoltam, hogy egy barna làbbelit veszek fel hozzà drapp színû kabàtot és vagy púder színû tàskàt fogok hozzà vagy fehéret. Szerintetek? Vagy jobb lenne barna tàskàt hozzà?2018. okt. 30. 21:50
1/10 anonim válasza:
Nem csak ez a szép, de jók az ilyen össze állítások.
2/10 anonim válasza:
Ha fiú vagy szép lehet, de az elegancia legalját sem fogja súrolni.
Ha lány vagy akkor nem tudok beleszólni sajna.
3/10 A kérdező kommentje:
Làny vagyok :D nem is kell elegànsnak lenni, én csak egy hétköznapi öltözékre gondoltam :)
2018. okt. 31. 05:50
4/10 anonim válasza:
Szóval, akkor én rondán öltözködöm, ha egy fekete bokacsizmához, fekete szövetkabátot és fekete táskát hordok?
Kérdező, mond, hogy még nem vagy 15 éves se!
5/10 A kérdező kommentje:
Miért öltözködnél rondàn? :D tök csinos amit leírtàl:)
2018. okt. 31. 10:01
6/10 anonim válasza:
Irónia volt, de ezek szerint nem esett le neked. A bugyuta kérdésedet sarkítottam így ki.
Az azonos színűek mindig passzolnak egymáshoz és szépek.
7/10 anonim válasza:
Szerintem jó lehet, de egy fehér cipő szerintem jobban feldobná, ne legyen annyira monoton.
8/10 anonim válasza:
Hopsz, félreolvastam 😬 Akkor átjavítanám az előzőt fehér táskára
9/10 Metionin válasza:
Nekem tökmindegy :D mind világos szín, nem hiszem hogy ennyire számít.
10/10 anonim válasza:
Tök jó. Szép, ha harmonizálnak a színek. Én hétköznapokon is szeretek ezzel játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!