Nagy rám a csizma! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma jött meg, 38-as. (Mint a lábam, de nagy.) Pontosabban a 37-es nagyon kicsi, de ú8-as általában nagy.. Deichmanntól rendeltem de legalabb 2cm vel hosszabb lett a csizma mint a lábam. Ilyenkor mi lehet tenni?2018. okt. 25. 17:38
1/7 A kérdező kommentje:
(A csizma jött meg ma.) Csak mert kicsit félre érthető.
2018. okt. 25. 17:40
2/7 anonim válasza:
Sima ügy. Én amikor nagy cipőt vettem, és nem akartam hogy betörjön az orra kitömtem ott zoknival :D
Próbáld ki te is ha kényelmesen meg tudod oldani akkor tökéletes.
3/7 anonim válasza:
Vegyél bele egy talpbetétet. Az picit szűkít rajta.
5/7 anonim válasza:
Biztosan cserélik, ha még nem vetted fel utcára. Én is jártam már így, pedig fel is próbáltam az üzletben (igaz CCC volt, de nem hiszem hogy számít). Szó nélkül cserélték.
6/7 anonim válasza:
két héten belül lehetőséged van elállni a vásárlástól ha online rendelted és nem boltban vetted
7/7 anonim válasza:
Elmész a legközelebbi deichmannba és rögtön kicserélik (amennyiben nem volt viselve)
Ha tényleg két méret között vagy és ragaszkodsz az adott modellhez akkor vedd a nagyobbat és egy vastag talpbetéttel orvosolható a probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!