Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagy rám a csizma! Mit csináljak?

Nagy rám a csizma! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ma jött meg, 38-as. (Mint a lábam, de nagy.) Pontosabban a 37-es nagyon kicsi, de ú8-as általában nagy.. Deichmanntól rendeltem de legalabb 2cm vel hosszabb lett a csizma mint a lábam. Ilyenkor mi lehet tenni?

2018. okt. 25. 17:38
 1/7 A kérdező kommentje:
(A csizma jött meg ma.) Csak mert kicsit félre érthető.
2018. okt. 25. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
10%

Sima ügy. Én amikor nagy cipőt vettem, és nem akartam hogy betörjön az orra kitömtem ott zoknival :D

Próbáld ki te is ha kényelmesen meg tudod oldani akkor tökéletes.

2018. okt. 25. 18:03
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Vegyél bele egy talpbetétet. Az picit szűkít rajta.
2018. okt. 25. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Kicseréltetni egy kisebbre
2018. okt. 25. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Biztosan cserélik, ha még nem vetted fel utcára. Én is jártam már így, pedig fel is próbáltam az üzletben (igaz CCC volt, de nem hiszem hogy számít). Szó nélkül cserélték.
2018. okt. 25. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
két héten belül lehetőséged van elállni a vásárlástól ha online rendelted és nem boltban vetted
2018. okt. 26. 00:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Elmész a legközelebbi deichmannba és rögtön kicserélik (amennyiben nem volt viselve)

Ha tényleg két méret között vagy és ragaszkodsz az adott modellhez akkor vedd a nagyobbat és egy vastag talpbetéttel orvosolható a probléma

2018. okt. 26. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!