Pulóver alá ti mit vesztek fel? Trikót, pólót? Mindkettőt vagy csak az egyiket?
Figyelt kérdés
Nem pont most, hanem amikor hidegebb van.2018. okt. 24. 22:14
1/13 anonim válasza:
Amíg hordtam trikót vettem, de már nem szeretem mert ha mlegem lesz nem tudom szétnyitni mint egy kardigánt vagy mellényt.
2/13 anonim válasza:
Attól függ mennyire van hideg.
-20ban trikó, póló, vékony kardigán, vastag pulcsi, kabát...
3/13 anonim válasza:
én csak polót veszek.
ha tudom, hogy hosszabb ideig leszek kint, akkor még veszek fel egy ilyen vékony hosszúujjú pulóvert
4/13 anonim válasza:
Pólót. Mert például vonaton is divat, hogy abnormális 28 fokra felfűtik és akkor pólóra tudok vetkőzni.
5/13 Metionin válasza:
Én mindig pólóban vagyok, pulóvert addig veszek rá amíg beérek, a kabát alá. Bent azonnal veszem is le. A magyar nagyhidegben simán elvagyok póló-pulóver-kabát kombóban kint, nekem inkább az a lényeg hogy a "végeken" (=nyak, kéz, láb) melegítve legyek, szóval ha van jó meleg cipőm, sálam és kesztyűm akkor a télikabát alatt max 2 réteg simán jó.
6/13 anonim válasza:
Trikót és pólót nem szoktam egyszerre hordani. Inkább akkor trikó, ing, pulcsi. Nálunk is olyan eszetlenül fűtenek amúgy, hogy érdemes ujjatlant felvenni télen is... :/
7/13 anonim válasza:
most egy pólót. vagy pólóra kabátot pulcsi helyett.
hidegben: trikó, póló, pulcsi. nagyon hidegben: trikó, póló, vékonyabb pulcsi, pulcsi. nagyon gcihidegben: trikó, póló, póló, vékonyabb pulcsiból is 2 és pulcsi és kabát. :D
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
#2: hadd kérdezzem meg, a kardigánt a pulóver alá veszed fel? Nem a pulóverre szokták?
(Tudom, hogy régen írtam a kérdést, bocsi hogy csak most reagálok)
2020. nov. 2. 06:33
9/13 anonim válasza:
Azért írtam, hogy vékony kardigán, igen a pulcsi alá megy. A kardigán kis vékonyka, pólóanyagnál egy fokkal vastagabb, a pulcsi meg nagy, vastag, kötött. Nem tudnám felhúzni a kardigánt a pulcsira :D
10/13 A kérdező kommentje:
Értem, de ha pl. egy normál kardigánról és egy nem túl vastag pulcsiról van szó, akkor nem baj, ha a pulcsi fölé veszem a kardigánt?
2020. nov. 2. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!