Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek ilyen esetben?

Mit tegyek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Nem tudok megfontoltan ruhát vásárolni.

Mindig azt veszem meg ami megtetszik, de a stílusuk különböző. Alapjában véve nőiesen szeretnék öltözködni, de több ruhadarabom is van ami lazább, kissé sportos, tehát farmer és póló.

Cipőm kevés van.

A probléma, hogy nem aszerint vásárolok, hogy mi illik egy már meglévő ruhámhoz.

Tehát nem tudok elegendő szettet kialakítani mert nem passzolnak sem színben sem stílusban.

Ötletem sincs, nem tudom hogyan építsem újra a ruhatáram.

A ruháim 80%-át nem szeretem, meguntam, megbántam, hogy megvettem.

2018. okt. 24. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Először is mindentől szabadulj meg amit nem szeretsz/nem praktikus. Így át látod hogy mid van amit viselsz és akkor ha mondjuk marad 3 pulcsi akkor tudod hogy még ahhoz kell hozzá adni.
2018. okt. 24. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Na ilyenkor érdemes alapdarabokat beszerezni, azokkal már tudod kombinálni a meglévő cuccokat. Pl. fekete és kék farmerek, fekete blézer, fekete bőrdzseki, bokacsizma, combcsizma ha tetszik, pár egyszerűbb hosszú ujjú póló letisztult színekben, stb.
2018. okt. 25. 10:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok mint a kérdező.

Mindig pánikszerűen vásárolok ruhát, de akkor nem találok olyat ami tetszik is, jó is rám.Ezért tele vagyok olyan ruhákkal, amiket nem szeretek.Amit szeretek, mindig azt hordom.

Jó lenne tényleg konkrét tanács, mikor, hogyan kell ruhát venni.

2018. okt. 26. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!