Converse fazonú cipőt hol lehet kapni? (Lehetőleg 1500 ft körül)
Figyelt kérdés
az, hogy kínainál nem elég. pontosabb megnevezések kellenének. százmillió féle kínai van a városban2010. jún. 24. 16:45
2/15 A kérdező kommentje:
bp
2010. jún. 24. 16:49
4/15 anonim válasza:
Magyarán tornacipőt keresel. Bemész AKÁRMELYIK kínaiba é sott találsz dögivel.
5/15 anonim válasza:
de nem 1500.a józsón van jó,de az is 3000.egyik bnőmnek van.
6/15 A kérdező kommentje:
de ott kiszedik a szerveimet
2010. jún. 24. 17:27
7/15 anonim válasza:
Igen, a westendben amedia martktabn is meg az asia centerben is keszedik vigyázzá' mert a 4es 6os on is lassan az ellenőrök tüdőt meg lépet kérnek... amugymeg 4.ker ujpestközpontban volt skála... vagy még mindíg az? 3. emeletén...
8/15 A kérdező kommentje:
itt lakok 3 percre attól, majd benézek holnap, ma már gondolom zárva van. de... én úgy tudom csak 2 emelet van
2010. jún. 24. 18:03
9/15 A kérdező kommentje:
majd benézek holnap, ma már gondolom zárva van. de... én úgy tudom csak 2 emelet van
2010. jún. 24. 18:04
10/15 anonim válasza:
jézusom ilyen csóró vagy hogy nem tudsz venni egy drágábbat?nekem edhardy van 27.000ft volt.inkább vegyél egy drágábbat mint egy olyan szart ami 2 nap alatt tönkre megy ennyi csácsá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!