Baj, ha 18 évesen még nem találtam meg a számomra megfelelő stílust?
Figyelt kérdés
Valamikor tinis ruhákat hordok(Haspóló, vans cipő, superstar), de valamikor meg nőiesebb darabokat(bodákat, blúzokat,kardigánt ). Ha valaki figyel az nem targ hülyének, hogy mindig másfajta ruha van rajtam?2018. okt. 21. 13:52
1/7 anonim válasza:
ezért miért tartana valaki hülyének? pont, hogy ez a stílusod, kedv függő nálam is hogy éppen mihez van kedvem, van hogy egy laza ruhában érzem jól magam, néha meg csinosan. Egyébként meg szerintem senki nem a megszállottad, hogy minden nap felírja, hogy mit veszel fel és ez milyen fura hogy tegnap szoknyában voltál, ma meg nadrágban. Majd ha idősebb leszel meg úgyse fogsz haspolókat hordani gondolom, hordj amíg lehet.
2/7 anonim válasza:
Nagyon nagy baj, sürgősen változtass rajta. 19 éves korodra már kiforrott stíusodnak kell lennie.
3/7 anonim válasza:
Az előző válszíró téved:nem kell kiforrott stílusod legyen pont 19 éves korodra,hogyha változatosan öltözöl akkor az az egyéni stílusod,én is hol nagyon sportosan megyek ki,akár haspólóban és van amikor úgy öltözök mintha irodában dolgoznék, pedig gimnazista vagyok,a barátaim már megszokták és szerintük is egyedi.De ha nagyon szeretnéd hogy kiforrott legyen akkor próbálj ki újat is,és várj: előbb utóbb kialakul.
4/7 anonim válasza:
bizony, ha a 19. szülinapodig nincs saját, jól elkülöníthető stílusod, akkor elvisznek Szibériába. portfóliót is fel kell mutatni!!!
viccet félretéve, van, aki egy életen keresztül se tudja kialakítani a saját stílusát. a gimis biosztanárnőm pl mindig szörnyen öltözködött. ünneplős élére vasalt fekete nadrág, fehér sportcipő, rózsaszín teniszpóló. brrr
5/7 anonim válasza:
#3: Az nem egyedi, ha mindig másképp öltözködsz....
6/7 anonim válasza:
Teljesen jó, ha hangulatnak megfelelően öltözködsz.
7/7 anonim válasza:
Én nem tartalak hülyének, én is ezt csinálom. Én nem akarok olyan lenni, mint valami rajzfilm karakter, aki mindig ugyanazt az összeállítást hordja, csak néha más színben. Miért ne tetszhetne egyszerre egy elegáns, visszafogott, nőies ruha és egy a világűrben unikornison lovagoló Mikulást ábrázoló pulcsi? (Igen, van ilyen pulcsim.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!