Pasik, csajok! Ti hordtok titokzoknit? Kinek mi a véleménye? Kor nemet irjatok
Figyelt kérdés
Én álltalában slip on hoz azt hordok, de álltalában mindíg, tavasztól! ti? szerintetek pasin hogy nézz ki? 22/f2018. okt. 20. 20:06
11/18 anonim válasza:
Hordok, de nem ilyen közel ötezer forintosat, hanem olcsóbbat.
12/18 anonim válasza:
én csak akkor, ha nagyon muszáj. nem szeretem, lecsúszik a sarkamról. húgom szinte kizárólag bokazoknit hord, télen is
13/18 anonim válasza:
Ilyen zoknit slip-on lábbelikhez és pár alacsony szárúhoz szoktam hordani.
14/18 anonim válasza:
Nem..soha..sőt..bokazoknit se..csak száras zoknijaim vannak..ha rövidbe vagyok is az van rajtam..15/F
15/18 anonim válasza:
#14 na azért az ciki. öregapám csinálta ugyanezt, csak ő 80 éves volt
16/18 anonim válasza:
15# lehet hogy gáz de én úgy szetetem
17/18 anonim válasza:
Ja, persze, ilyenkor ciki, de ha vki meg a mai trendeket hurrogja le, akkor meg mit foglalkozunk vele és társai.
18/18 anonim válasza:
Amúgy a kérdezővel mi történt? Mert én nem tudok privát üzenetet írni neki. Miért nem? És ti tudtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!