Mit tudok tenni hogy ne lukadjanak ki a zoknijaim?
Figyelt kérdés
Sajnos folyton kilukadnak a zoknijaim, töbször veszek, de pár hordásnál után kilukad hol a lábujjnál hol a talpán, mikor felveszem, és amikor megyek útközben már érzem a lukas lett, mikor már oda érek, már az egyik barátom szóvá tette hogy miért lukadnak ki, és elszégyeltem magam, ez nálatok is előfordul? Ezért kérek tanácsokat hogy ezzel a lukadás ellen, köszönöm a válaszokat!
Lyuk. És nekem is volt ilyen gondom. Nálam a cipő okozta, próbáltam más fajta, anyagú zoknikat is. De mind lyukas lett. Akkor javult csak a helyzet, amikor nem volt olyan szorosan a lábamon. De az meg ugye más problémákat okoz. Munkavédelmi cipő volt és a csere se segített, az is ugyanolyan zokni gyilkos volt.
2018. okt. 17. 00:07
2/10 A kérdező kommentje:
Lyuk, úgy akartam írni de telón nehéz volt írni, de köszönöm.
2018. okt. 17. 00:18
3/10 anonim válasza:
Nekem segített, ha nagyon rövidre vágtam a körmöm és kerekre reszeltem, de a vékonyabb anyagú dolgokat mai napig szaggatom sajnos, pedig pont azokat szeretem.
2018. okt. 17. 01:55
4/10 Miss Endzsi válasza:
Nekem is cipő miatt lyukadt.
2018. okt. 17. 02:06
5/10 anonim válasza:
a lukas, luk magyarul teljesen megfelelő, használt kifejezés, nyelvművelő #1, nézz utána
mitől lukad ki? dörzsölődés, bőrkeményedês, köröm, ha fiú vagy akkor a cipőfűző vége ha a talpad alá teszed minden zoknit megesz
végezetül, silány minőségű zokni
2018. okt. 17. 07:15
6/10 anonim válasza:
Vegyél cipőbetértet,én is vettem egy párat össze-vissza mindenkinek más válik be.
2018. okt. 17. 07:58
7/10 anonim válasza:
Nekem a körmöm miatt lyukadtak, hetente muszáj levágni és reszelni.
2018. okt. 17. 09:00
8/10 anonim válasza:
A zoknitól is függ. Az ilyen 2-300 ft/pár zokniktól nem kell csodát várni, hamar elkopik az anyag és kilyukadnak. Nekem van olyan zoknim, amiből 1500 ft volt egy pár, de már vagy 5 éve megvan, és nem bolyhos, se nem szakadt. Érdemes a jobb minőségűbe beruházni, hosszabb távon sokkal kifizetődőbb.
2018. okt. 17. 11:03
9/10 anonim válasza:
Nekem belül kemény cipőknél fordul ez elő, nem is a lyuk, hanem elvékonyodik az anyag hamar. A körmömnél ritkán, vágom hetente. Azt nem vettem észre, hogy a drágább zokni tovább bírná, inkább olcsót veszek és gyakran cserélem.
2018. okt. 20. 08:18
10/10 anonim válasza:
Fura, nálam nincs is lyukas zokni.
De tény oda figyelek a lábkörmök hosszára + reszelővel lekerekítem ne legyen éle vagy kiálló szála.
Megfelelő cipő és annak normális felhúzása a lábra. (a cipő is hosszabb életű így)
Megfelelő zokni méret! Ha feszül az anyag, folyamatos tehernek van kitéve pl körmöknél vagy pl más felülettel érintkezésnél könnyebben kopik a kinyújtott szálak.
(pl vákum fóliázott üdítőknél 1mm-es körömmel is lazán kiszakítható a Feszes fólia, ha csak úgy van magában s nem feszíti ki az ember azt az istenért se fogja tudni ugyanazzal a laza mozdulattal elvágni)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!