Lányok, hölgyek, asszonyok! Ma, október 13. -án van a Melltartó Nélküli Világnap?! Ti hogy reagáltok erre?
Most hogy ezt megtudtátok, remélem leveszitek az "abroncsot" és elteszitek a táskátokba, és felszabadítjátok az ékességeiteket!
Köszönjük!
Én alapból nem hordok. Utálom magamon, borzasztóan kényelmetlen. Max ilyen csipkés kis felsőket, vagy még sport melltartót veszek fel, mert azt még elviselem... Szóval nekem csak egy átlagos nap lesz :D
21/ L
A melltartó a nőknek nem nyűg hanem egy áldás.
A kicsi nagy lesz, a lógós feszes, az asszimetrikus egyforma, a formátlan kerek.
Mért akarod hogy a szörnyű valósággal szembesülj? Sokkal jobb az illúzió.
Nem hinném, hogy bármelyik férfi arra vágyik, hogy a szomorú valósággal szembesüljön
Kiábrándító dolgokat látnátok, uraim, ha minden nő ledobná a kebelemelentyűt.
Ennyire kiábrándító a természetesség? Szerintem már a legtöbb pasi látott női mellett, nem hinném, hogy annyira taszítaná őket a dolog :")
A kedvencem az amikor azt a minimális szőlőszem mellét valaki egy phus up-os melltartó segítségével a tokájáig nyomja, és elhiszi, hogy az úgy jó... Lehet én vagyok maradi, de a természetes mellen Szeritnem semmi kivetnivaló nincs. ( főleg egy fiatalnak) /második voltam /
Nem a terdig érő mellek istenítese a cél a mai napon.
Hanem a mellrák elleni kűzdelem jelképe !
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!