Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz ha egy fiu...

Szerintetek gáz ha egy fiu harisnya zoknit hord?

Figyelt kérdés
Nem mindig hordom csak egy bizonyos (elegansabb) cipövel sokkalkényelmesebb és nem nyomja a lábamat seholse a cipö, anyum tanacsolta, hogy vegyek a cipöbe bokafixet, ma volt rajtam elöszor az övé. Ez gáz szerintetek? (nem vagyok fetishes) Lányok fiuktol is varom a valaszt és kort is irjatok légyszi

2018. okt. 9. 14:00
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
80%

Most akkor mit hordasz?

Harisnya zoknit, vagy bokafixet?

2018. okt. 9. 14:02
 2/42 A kérdező kommentje:
Harisnya amit csak a boka felettig ér
2018. okt. 9. 14:21
 3/42 anonim ***** válasza:
Nem tudom nálad mit jelent az elegáns cipő, nálam az alkalmi cipő, azt gáz harisnyazoknival hordani, minden mást, torna, sportcipőt ahogy jónak tartod. Vannak cipők amiket én is harisnyazoknival hordom.
2018. okt. 9. 14:46
 4/42 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem gáz, ez női viselet
2018. okt. 9. 15:53
 5/42 anonim ***** válasza:
53%
Nem gáz egyáltalán, lényeg hogy neked tetsszen. :) Én pl évek óta nejlonharisnyát hordok fiúként, és nem húzok rá zoknit, szóval látszik a bokámnál hogy harisnyában vagyok. :) Nekem bejön, mást meg nem szokott érdekelni, és amúgy jól is néz ki. :) Mostanában amúgy is divat lett fiúknál is a nejlonharisnya. :)
2018. okt. 9. 16:26
 6/42 anonim ***** válasza:
47%
És az elegáns cipőhöz miért nem veszel fel egy szép zoknit?
2018. okt. 9. 17:50
 7/42 anonim ***** válasza:
40%

Jó ötlet, sokkal elegánsabb mint egy otromba vastag pamutzokni amibe beleizzadsz.

Nem véletlenül viselnek csinos cipőkhöz a nők is harisnyát és nem zoknit mint a férfiak akik mindenhez csak ezt az egy fajta megoldást választják abban a hiszemben,hogy ez minden alkalomra jó!

4. Van már férfi harisnya is ha nem tudnád ,nézz utánna mielőtt butaságokat írsz.

2018. okt. 9. 18:37
 8/42 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem csak egy módon lehet gáz a nylon zokni, vagy bokafix (nálam a kettő ugyan az, ha mondjuk valakol le kell vetned a cipődet. Biztos észrevennék a lehellet vékony úszóhártyákat a lábujjaid között! Más esetben kötve hiszem hogy észrevennék, főleg ha egy testszínüt veszel fel.

Te aműgy milyen színüre gondoltál?

2018. okt. 10. 01:24
 9/42 anonim ***** válasza:
2018. okt. 10. 06:22
 10/42 anonim ***** válasza:
86%

9-es elég szemét vagy te, az ilyen kérdéseknél mindig azt írod, hogy semmi baj nincs vele, a lányoknál sincs ha fiú ruhát hordanak, közben a linkelt kérdéseidnél meg mindig megalázod a kédésfeltevő lányokat. Miért jó az neked, hogy úgy próbálod elfogadtatni azt, hogy női ruhát viselsz, hogy közben a férfi ruhát viselő nőket meg leszólod?

Egyébként meg férfi pamut zokniból is messze nem csak a nagyapáink frotír zoknija típus létezik.

Kérdezőnek:

Öltönynél az összhatás része az is, hogy amikor leülsz látszik a zoknid. Ezért azt ajánlanám, hogy ha mindenképp ilyen zoknit szeretnél, akkor nem átlátszó feketét válassz.

2018. okt. 10. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!