Vélemények a turikról?
Sziasztok. Szeretnék új ruhákat venni olcsón és az egyik barátnőm mesélte, hogy neki mennyire bejött a turkáló, mert bármilyen ruhat találhatsz nagyon olcsón. Valakinek esetleg személyes tapasztalat? Mi a véleményetek róla?
Köszönöm előre is a válaszokat! 😊
Régebben a darabáras Hádát szerettem, de már nagyon elszállt. A minap 8000-ért láttam ott dzsekit és 5000-ért Orsay-es blúzt...már nem azért de megkapom ennyiért az Orsay-ben is.
Egyre több a megmaradt fast fashion üzletekből átvett cucc, 3-4000 ezres áron. Ennek így már nem sok értelme van.
Undorító, mert ki tudja milyen ember hordta azt a ruhát és hogyan fertőtlenítették.
Amúgy meg nem hinném hogy ennyire szharul állna az ország ,hogy erre lennénk rászorulva, a nyugat levetett mocskát hordani azok meg röhögnek rajtunk.
"Ki tudja milyen ember hordta a ruhat es hogyan fertotlenitettek".
Miert, amikor az aruhazban megveszed az uj ruhat, honnan tudod, hany izzadt, wcrol kezmosas nelkul jott,fehernemut nem viselo, barmilyen ember probalta fel a probafulkeben?
Kedves hármas. Én például az egyetem és az albérlet mellett nem engedhetem meg magamnak, hogy menő, csillivilli új cuccokban pompázzak.
Ennek ellenére szeretek turkálóba járni, rengeteg az egyedi darab, olcsóbb és még környezetbarátabb is.
Igen, hordták előttem, de nem nagy kunszt kimosni őket. Képzeld, ha kórházban vagy, ott sem kapsz új ágyneműt, bizony más is használta már azokat.
A kérdésre válaszolva pedig:
A hádát én sem szeretem, inkább az eldugotabb, kisebb helyekre járok, ahol vagy kilóra megy a ruha, vagy egy darab kábé 600ft. :)
Nem volt jó véleményem erről a használtruha bizniszről soha, egészen addig, amíg pár hete a csömöri auchan melletti új Hádába be nem tévedtem és nem vettem kilóáron valamj 1500Ftért egy vadiúj, 88eurós nadrágot, ami még emberen nem volt, minden címke minden a helyén, tehát valami megmaradt árukészlet része lehetett.
Mostantól izginek tartom és fogok még menni.
Végülis a múltkor kb 5ezer ftból vettem két gatyát meg egy pólót, mindegyik komoly, szép, újonnan ez a 3 cucc kb 40-45ezer lett volna.
F
Milyen érdekes hogy a kérdező megkérdezte a véleményét az embereknek, mindenki válaszolt, de aki negatívot írt mint én az már nagy baj!
5!
Nem mindegy hogy valaki egy pár percig viseli vagy épp évekig izzad benne amit nehezebb kimosni.
Drága 7-es!
Egyetem, ez itt a gond!
Talán dolgozni kéne melegedés helyett aztán lenne pénzed normál ruhákra!
Vagy ha meg lesz a diploma utánna kezdődik a kánaán..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!