Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok olyan különleges...

Hol tudok olyan különleges mintájú zokinat venni, mint amilyenekt a d&m lehet kapni, csak olcsóbban?

Figyelt kérdés
Van belőle tükörtojásos, citromos, kolbászos, hamburgeres, stb.
2018. okt. 6. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:
AliExpressen nézd meg
2018. okt. 6. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:

lehet hülye vagyok de mi az a d&m? A kereső csak a dm et adja ki, de ott még csak sima zoknit láttam.

Amúgy ha azokra gondolsz amiken bokánál van hímzett kis minta az aliexpress valóban tele van velük. Én helyi kínai üzletekben is láttam/vettem kb 300-350ft mindkét helyen

de alin mindenféle van a legdrágábbak talán 600-ba kerülnek. Annyi hibája, hogy akár egy hónapot is várni kell a csomagra.

2018. okt. 6. 23:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Legfeljebb H&M. Ennél olcsóbban nem kapsz. A C&A is árul hasonlókat, de az ára nem sokban különbözik (valamivel drágább). Próbálkozz nagyobb webáruházoktól rendelni.
2018. okt. 7. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!