Hogy tetszik nektek ez a szett?
2018. okt. 5. 07:24
11/20 anonim válasza:
Az nem kosztüm, hanem kosztümkabát...
12/20 anonim válasza:
Chanel kosztüm csak akkor, ha eredeti, és azt is csak 50 felett.
Chanel-utánzat, farmerral és gumicsizmával: pronyó és 90-es évek.
13/20 anonim válasza:
Az egy blézer, nem kosztüm. A kosztüm az a blézer+szoknya. Te is a kínai piacon veszed a “kosztümödet” ha ennyit sem tudsz, kedves.
14/20 anonim válasza:
Ez egy blézer, nem kosztüm!! És a nyakamat tenném rá, hogy nem Chanel, sőt arra is, hogy a Tied sem az! A farmer ronda. A GUMICSIZMÁBÓL kilógó hosszúzokni is ronda. Az egész összhatás gagyi 2003-as éveket idéz. Vegyél fel egy fekete bokacsiznát. Oké a fekete nadrág. Még a “Chanel” blézer is oke, bár így látatlanban nem tudom milyen az alkatod.. de, ahogy a lány kinéz az sajna borzasztó, azt semmi esetre se utánozd, kicsit tényleg olyan, mint egy trampli tehenészlány
16/20 anonim válasza:
Nincs benne semmi extrém, elég basic. Csak az a szürke valami szúrt szemet nekem a csaj térdénél :D Azt meg mondjuk én úgysem tudnám megmondani, hogy milyen márkájú ruha van rajtad.
17/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. A kabát ízléstelen, giccses, és túl rövid is ebben az időben. A földműves gumicsizma is elég otromba. Nem nézem le a földműveseket, csak gndolom, hogy egy vagyonba került ez a sima fekete gumi izé.
20/20 anonim válasza:
Szép, elegáns és még praktikus is esőben. Lovagláshoz is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!