Eredeti lehet ez az Adidas cipő?
2018. okt. 4. 22:26
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! És szerinted ez eredeti? Ebben már nem vagyok biztos, ez a féláras akció picit soknak tűnik nekem...
2018. okt. 4. 22:30
4/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam. :/ És tudja valaki, hogy nálunk lehet-e ilyen cipőt kapni valahol?
2018. okt. 4. 23:02
5/12 anonim válasza:
Az utolsó nem eredeti! Még lehet az első sem...abban nem vagyok biztos.
Egyébként szerintem ritka ocsmányak! Annyi szép cipő van még... Ez kb mintha már ellenne járva és szétnyúlt volna a talpa.
6/12 anonim válasza:
Nem tudom a moderátorok mire fel törölték a válaszomat, de csakazértis leírom újra! Mindkét cipő eredeti! Skóciában élek, és itt nagyon sok emberen láttam mindkét modellt.
7/12 anonim válasza:
5-ös nyugi. Majd pár év múlva amikor Magyarországon is az lesz a divat, ami most nagy-britaniában, majd te is szépnek fogod találni. Bírd ki az a 2-3 év lemaradást amiben ti éltek.
8/12 anonim válasza:
Félre értetted nagyon a dolgokat...én nem élek külföldön. Az utánam levő kommentelő írta azt,de valamiért törölték.
Attól függetlenül ocsmány
9/12 anonim válasza:
Mind a kettő megbízható oldal, eredetiek! Azért van így leárazva mert kb 2méret maradt belőlük.
10/12 anonim válasza:
Kérdező! Miért nem rendelsz online külföldről? Pl az Adidas holapjáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!