Players room club card tényleg megéri?
Tény hogy vele olcsóbban kapod meg xyz % al a terméket, DE tényleg megéri vagy ebben is van egy csavar ?
Nézegettem termékeket és mintha mind túl lenne árazva ( azon felül is hogy anyag árban "egy ft ot sem ér")
Úgy próbálják meg eladni hogy a klubb card kedvezménnyel is az eredeti ára jöjjön ki.
példa Timberland Bakancs: [link]
nem hiszem hogy ez 70.000ft lenne gyárilag még a westend timberland üzletében sem és erre rátesznek most egy 40% os "akciót" ha van klubkártyád és 34,5 ért a tiéd lehet.
mi ebben a kártyában a csavar?
Igen igen DE itt az a kerdes hogy az alap ár nincs e tul árazva mert par cipőnél talaltam olyat hogy alapjáratba a playersben 30000ft volt es 30%al 20 ert az enyem lehet , masik boltban meg alapbol 19990 ert ment . Ez pl a dorko ultralight cipo
Direkt ugy arazzak de hogy a klub al legyen annyi mint mashol minden nelkul.
En is megvettem 5000 ert a kartyat es igen playersben persze sporolok vele de amugy meg ha mashol keresnek ra a cipore akkor olcsobban megvennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!