Mit lehet csinálni, ha a topánka cipőkből kicsúszik a lábam?
Figyelt kérdés
36-os lábam van, egyel kisebb méretet is vettem már, de még így is kicsúszik mindből a lábam. Próbáltam, hogy zselés sarokvédőt rakok a sarkára, de az a baj, h az is pont a sarokcsont magasságában van maximum és így még jobban kicsúszik. Semmilyen alkalmi cipőt nem tudok így felvenni2018. szept. 26. 16:38
11/14 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám, és nem értem mi lehet az oka, hogy kicsúszik a lábam a cipőből, amit más gond nélkül tud hordani. Fun fact: eddig pont egy olcsó cipő volt az, ami a legjobban fennmaradt.
12/14 anonim válasza:
Nekem rettentő lapos a rüsztöm(lábfejem), pedig amúgy negyvenes lábam van. (És furcsa módon ehhez még alacsony is vagyok, de ez most itt nem lényeg.) Nekem meg ezért esik ki a lábam a "topánka"-cipőkből. Egy tanárnőmtől kaptam régen egy ilyenféle cipellőt, és csak úgy bírtam hordani, hogy nadrággumit varrtam arra a részre, ahol a lábfejemet kellene megtartsa. Rávarrtam! Amúgy egy vászoncipő volt ez; és fehér, ha számít a színe.
13/14 anonim válasza:
Ok, szerinted nem volt olcsó. Ez esetben próbáld meg a 35.000 ft-tól fölfelé árazott bőrcipőket. Nem az ára miatt, de nekem beváltak.
14/14 A kérdező kommentje:
Bőven felette volt, de mindegy. Ebből is látszik, hogy nem az ára a fontos és hiába akarod most itt egy anoním fórumon megmutatni, hogy neked honnan is kezdődik az a fogalom, hogy drága.
Kipróbáltam "élesbe" a zselés talpbetétet és bevált, nem csúszott ki a lábam. Igaz, kicsit összepréséelődtek a lábujjaim, de így is ki lehetett bírni fél napot benne
2018. szept. 30. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!