Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen vagy ehhez hasonló...

Ilyen vagy ehhez hasonló felnőtt fürdőköntösöket lehet kapni Magyarországon valamelyik boltban?

Figyelt kérdés
[link]

2018. szept. 24. 23:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

én meg nem találkoztam vele

Próbáld meg Wish-rol rendelni,biztos hogy van hasonló!

én rengetegszer rendeltem onnan nem volt semmi probléma vele

2018. szept. 25. 01:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Sinsayben tavaly volt, de gondolom a többi divatboltban is van hasonló. Honlapon tudod csekkolni a mostani kollekciót.

Meg ugye vannak a kedves emberek, akik megrendelik neked aliról, megtriplázzák az árat és elfelejtenek adót fizeni vagy probléma esetén segíteni. De feltételezve, hogy nem vagy olyan buta, hogy tőlük vedd, meg tudod rendelni magadnak is. Aliexpress (szerintem) jobb és olcsóbb, mint a wish, vannak vásárlói vélemények, azokat érdemes nézni.

Abból kiindulva, hogy az én köpenyem onnan van (meg benne van a képeid közt is) és szuper jó, még ajánlani is tudom. Viszont hosszban csak alacsonyabb embereknek ideális.

2018. szept. 25. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!