Ilyen átmeneti időben jó lehet leggingset hordani pasiknak?
Figyelt kérdés
Állítólag praktikus és kényelmes, nem hiába hordják (nők), elvégre a pasiknak is 2 lábuk van... A nadrág nappal sok, reggel a rövidnadrág kevés ugyebár. Miért nem divat egyébként?2018. szept. 24. 16:53
11/14 anonim válasza:
Bármikor viselheted, ha mered :D
Nekem van egy egész családra való leggings és ahová csak lehet azokba megyek. A kritikus hangok nyomatják a farmert, amiből alig akad finomabb és nekem is tetsző simuló anyagú.
Kiszámoltam a jelenlegi tendencia alapján kb. 100legging után találni olyan farmert ami tényleg jó és tetszik is nekem.
Múltkorában viszont egész jó áron és egész jó méretben sikerült farmerhatású leggingset találni, próbaképp vettem kettőt és nem jöttek rá a kritikusok hogy az micsoda. Ezért a következő leárazásnál 3db-os egységcsomagban fogok venni egy tucattal és a farmergond is pipa: lesz kék, fekete, szürke színben is persze a kényelmes leggings nyújtotta előnyökkel - még gyúrni is lehet majd bennük :)
Pasi vagyok.
12/14 anonim válasza:
Jó látja a 11-es a pitcsák sem véletlenül viselik olyan sűrűn nekünk pasiknak meg jó a géprongy meg a durva posztó anyag csak mert pasinak születtünk...
13/14 A kérdező kommentje:
Ez örvendetes.
2018. okt. 28. 14:49
14/14 anonim válasza:
Mármint mi örvendetes kérdező? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!