Fúk lányok menetek már suliba alsónadrág bugyi melltartó nélkül?
Figyelt kérdés
honnan jött az ötlet nem féltetek hogy valaki észre veszi ??2018. szept. 23. 13:20
1/16 anonim válasza:
Én mentem akkor tájba is suliba és most is jobbára alsó nélkül járok, mivel harisnyanadrágot hordok, nylont, így nem hordok alá alsót, mert kényelmetlen, bepálna a tököm. Senki nem látta, tesi órás napon vettem csak fel alsót, harisnya helyett. F.
2/16 anonim válasza:
igen, volt már rá példa nem egyszer :)
27/L
3/16 anonim válasza:
Igen, mentem már úgy, mostanában is szoktam így hordani, kényelmes
27/F
4/16 A kérdező kommentje:
és mi lett volna ha óracsere lett volna pl mater óra helyett tesi lett volna?
2018. szept. 23. 15:37
5/16 anonim válasza:
Semmi, öltözőkben általában azonos neműek öltöznek, biztos viccesnek találták volna.
6/16 anonim válasza:
sajnos a fordítottja fordult elő, tesi helyett matek :D
7/16 anonim válasza:
Csak melltartó nélkül,de azt gyakran.
27/L
8/16 anonim válasza:
Egyik se. Kényelmetlen, értelmetlen lett volna. Fura, hogy egyeseket ilyesmi izgat.
9/16 anonim válasza:
Már sokszor voltam melltartó nélkül. Kis mellem van, és olyan felsőt vettem fel, amiben egyáltalán nem látszott, hogy nincs rajtam. Kis top-jaim is vannak, de azok semmit nem számítanak, ugyanolyan, mint amikor nincs rajtam melltartó, ezért nem is hordom őket. Azért mentem melltartó nélkül többször, mert időnként nagyon kényelmetlennek érzem a melltartót, és nem bírom magamon elviselni. Vagy pedig a nagy meleg miatt nem veszek, mert a szivacs nagyon melegít, a szivacs nélkülinek meg nincs értelme, mert ugyanúgy átlátszik, mintha nem lenne rajtam melltartó. Tehát ilyenkor is olyan anyagú felsőt veszek fel, amiben nem látszik.
10/16 anonim válasza:
Melltartót kifejezetten gyakran nem hordok. Kis mellem van, simán belefér. Bugyi nélkül egyszer voltam, azt is általánosban és csak fél napig, mert evezni voltunk tesin és beleborultam, a bugyim meg ugye elázott és nem volt nálam másik. Kicsit zavart, de nem az, hogy észreveszik, hanem csak a tény, hogy nincs rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!